Реклама / Ads
8| 11950 |05.09.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Емилиян Гебрев проговаря: Депутат - бизнесмен подтиква Караниколов да одържави „Дунарит”

.
Емилиян Гебрев (с жълтото яке)
Не мога да си обяснява защо „Дунарит” ще се спасява. „Дунарит” е стабилна финансова единица, последната му печалба е 28 млн. лв. за последната календарна финансова година. Никога не е имало риск активите му да бъдат разпродадени. Това заяви в предаването ”Тази сутрин” собственикът на „Емко” Емилиян Гебрев.
 

Книгата за собственост на „Дунарит” многократно е изземвана от прокуратурата. Няма как „Дунарит” да няма собственик. 99,52 процента е собственост на "Емко", а 0,48 процента се притежават от Емилиян Гебрев. Така, че собстеникът съм аз, категоричен е Гебрев. Великотърновския апелативен съд разпорежда увеличаване на собствеността на „Дунарит”, ясно е защо Агенцията по вписванията не е отбелязала това.

 

Не само управителите на „Дунарит” се разследват, но и на мен ми е повдигнато обвинение, че съм създал престъпна група да придобием дружеството. Някой нещо е решил, прокуратурата е подведена и използвана като лост. КОНПИ използва прокуратурата, вместо да подпомага дружеството. Държавната администрация също е използвана.

 

Не са прекратявани опитите на „Виафот” за овладяване на „Дунарит”. До ден-днешен никой не е казал „Виафот” каква фирма е. Това трябва да каже министър Караниколов.

 

„Дунарит” няма как да бъде свързан с Цветан Василев. Човекът, който аз познавам като собственик, е г-н Асен Бабански.  

 

Задълженията на „Дунарит” са ясно и точно фиксирани. В момента, в който се установи, че дълъгът е законен, той ще бъде изплатен, както предишния. Платихме вече 50 млн. лв. Държавата е подтикната да се национализира дружеството. Един депутат и бизнесмен подтиква министър Караниколов да одържавява военния завод.

 

Април 2015 г.след като излезе моя интерес да инвестирам в „Дунарит” се опитаха мен, сина ми, и още двама да ме отровят. Благодарение на сегашния министър на здравеопазването съм жив, каза още Гебрев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3794 |01.09.2017 Парламентът се завръща, 55 депутати още ваканцуват . 1| 4119 |22.08.2017 Румънски и български депутати се срещат в Русе заради Дунав мост 3 . 0| 4162 |21.08.2017 Стреляха с „Калашников” по гаража на бизнесмен в Сандански

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads