Петък, 24 Ноември 2017, 09:41
Frognews
8| 7782 |05.09.2017

Емилиян Гебрев проговаря: Депутат - бизнесмен подтиква Караниколов да одържави „Дунарит”

.
Емилиян Гебрев (с жълтото яке)
Не мога да си обяснява защо „Дунарит” ще се спасява. „Дунарит” е стабилна финансова единица, последната му печалба е 28 млн. лв. за последната календарна финансова година. Никога не е имало риск активите му да бъдат разпродадени. Това заяви в предаването ”Тази сутрин” собственикът на „Емко” Емилиян Гебрев.

Книгата за собственост на „Дунарит” многократно е изземвана от прокуратурата. Няма как „Дунарит” да няма собственик. 99,52 процента е собственост на "Емко", а 0,48 процента се притежават от Емилиян Гебрев. Така, че собстеникът съм аз, категоричен е Гебрев. Великотърновския апелативен съд разпорежда увеличаване на собствеността на „Дунарит”, ясно е защо Агенцията по вписванията не е отбелязала това.

 

Не само управителите на „Дунарит” се разследват, но и на мен ми е повдигнато обвинение, че съм създал престъпна група да придобием дружеството. Някой нещо е решил, прокуратурата е подведена и използвана като лост. КОНПИ използва прокуратурата, вместо да подпомага дружеството. Държавната администрация също е използвана.

 

Не са прекратявани опитите на „Виафот” за овладяване на „Дунарит”. До ден-днешен никой не е казал „Виафот” каква фирма е. Това трябва да каже министър Караниколов.

 

„Дунарит” няма как да бъде свързан с Цветан Василев. Човекът, който аз познавам като собственик, е г-н Асен Бабански.  

 

Задълженията на „Дунарит” са ясно и точно фиксирани. В момента, в който се установи, че дълъгът е законен, той ще бъде изплатен, както предишния. Платихме вече 50 млн. лв. Държавата е подтикната да се национализира дружеството. Един депутат и бизнесмен подтиква министър Караниколов да одържавява военния завод.

 

Април 2015 г.след като излезе моя интерес да инвестирам в „Дунарит” се опитаха мен, сина ми, и още двама да ме отровят. Благодарение на сегашния министър на здравеопазването съм жив, каза още Гебрев.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Съюзът на издателите се оплака в Брюксел от монопола на Пеевски: „Има натиск от държавни институции“ 7| 3801 |22.11.2017 . Адв. Екимджиев за Фрог: Крият замърсяването на въздуха у нас, както аварията в Чернобил 3| 5466 |22.11.2017 . Ужасяваща картинка: 80 процента от българите живеят в бедност 5| 4040 |22.11.2017 . Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе 1| 3266 |21.11.2017

КОМЕНТАРИ

Реклама
Реклама
Реклама

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах