Реклама / Ads
15| 20048 |08.11.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Фрог нюз кани на работа дъщерята на Борисов и жената на Горанов

.
Премиерът показва на Венета какъв късмет е да ти се падне паричката...
Каним на работа в сайта Фрог нюз дъщерята на премиера Бойко Борисов Венета Борисова. Лидерът на ГЕРБ няколко пъти много развълнувано обясни публично, че детето му страда, защото не може да почне работа никъде в България.
 
"Стои момичето, плаче и казва: "Не мога!". Ако я пратя в частна фирма, заминава фирмата. Пратя ли я на държавна работа, това ще бъде гейт". Това заяви министър-председателят неотдавна.

Няма да има повече сълзи, защото Фрог нюз подава ръка на Венета. Във вторник от ГЕРБ обявиха, че дават 100 000 лв помощ за пострадалите от наводненията в Бургаско.

 

Хуманният жест ни трогна и решихме да последваме примера на управляващата партия, но според възможностите си. Затова на светлия християнски празник Архангеловден взехме решение да поканим дъщерята на Борисов да работи при нас. Както е известно Архангел Михаил е „пазител на душите и борец против злото“, така че е подходящ за патрон на едно такова начинание.

 

Според медийни публикации тя е завършила международни икономически отношения, бизнес администрация и финанси в Калифорния САЩ. Значи може да поеме ресор „Бизес – икономика“. Освен това не ни е страх, че фирмата ще „замине“, както се опасява баща й. Много опити се правят да „заминем“ и без Венета да е на работа при нас, така че сме се научили да оцеляваме. Очакваме Венета Борисова да ни се обади и да подаде докумети, както си му е редът.

 

Приятели: Милионерът Кирил Домусчиев и министър Владислав Горанов със съпругите си.

 

Каним на работа и съпругата на финансовия министър Владислав Горанов. Преди дни и за нея премиерът сподели загрижен: „Съпругата на финансовия министър Владислав Горанов беше в министерството много преди него. И той я уволни, защото има конфликт на интереси. И тя седи вкъщи, киселее, нервира се, сърди се”. Е, въпросът е решен: подава си документите в сайта Фрог нюз и проблемът отпада. Нямаме възможност да предложим големи заплати, но възнаграждението все ще е от помощ за семейния бюджет, особено ако се вярва на медиите, че сем. Горанови живеят в най-луксозния затворен комплекс в София в кв. „Изток“, който е собственост на бизнесмена Кирил Домусчиев и брат му.

 

Това ще е нашият скромен принос за стабилността на управлението. Премиерът и финансовият министър ще могат да отдадат всичките си сили на работата, защото проблемът с работата на техните най-близки ще е решен.

 

Вярваме също, че като започнат работа при нас, дъщерята на Борисов и съпругата на Горанов ще имат пълната възможност да установят по какъв начин във Фрог нюз успяваме да финансираме сайта в тези нелеки времена. По този начин информацията ще достигне и до пеевските медии, които постоянно повтарят, че "банкерът-беглец Цветан Василев" и местни олигарси наливат милиони в медията ни. Ще се убедят също по какъв начин и канали важни информации достигат до екипа ни и дали са фалшиви новини или истина.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5292 |03.11.2017 Съдът върна на работа шефа от АЕЦ „Козлодуй”, заплашвал полицай . 1| 4507 |01.11.2017 Курумбашев: Борисов иска опозиция, която не му създава проблеми, затова се меси в работата на БСП . 2| 7128 |19.10.2017 Съдия Василев към Даниела Дончева: Вършете си почтено работата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads