Реклама / Ads
8| 15051 |15.05.2023 НАРОДЕН ГЛАС

Георги Кадиев с 6 извода от приказките на Гешев. Защо гл. прокурор накисна Д. Атанасова?

.
Георги Кадиев
Шест извода прави политикът Георги Кадиев от изявлението на главния прокурор Иван Гешев пред журналисти, като коментира във фейсбук последствията от обвиненията му за ГЕРБ, Борисов,”политическата мафия”и т.н. Той задава и въпроса: ”Защо Гешев накисна Десислава Атанасова?”
 

Обобщавам, а вие ще ми кажете къде бъркам:


а. Борисов и ДПС решават да се освободят от Гешев, защото е започнал да излиза извън контрол и ги е страх да не направи партия и политическа кариера. (казвам Борисов, а не ГЕРБ, защото очевидно е еднолично решение, след като дори Десислава Атанасова не е знаела.)


б. Задвижват натиска над Гешев за оставка заедно с първия мандат, за да хвърлят едновременно мост към ПП-ДБ. С един куршум, два заека.


в. Гешев отказва, обвинява, цитирам, "политическата мафия, олигарсите и престъпниците" за натиска върху него, като през цялото време набърква и "лицето Бойко Методиев Борисов" и "лицето Борислав (Боби) Сарафов".


г. "Политическата мафия" сега няма друг избор, освен да приключи Гешев, иначе той тях ще приключи.


д. ПП-ДБ или БСП трябва да са луди да влязат в това псевдо-експертно правителство в тази ситуация.


е. На път сме да останем без парламент, без редовно правителство, без бюджет и без гл. прокурор.
Перфектната буря.


Гешев: "Звъннах на един политик, който познавам и считах за приятел, политик- жена. Тя казва "Разбери ме, бях до нея, от нея го чух". От което ми стана ясно, че това са го знаели много тесен кръг от хора- лицето Бойко Методиев Борисов и може би един-двама, пет други."

Очевидно става въпрос за Десислава Атанасова. Тя е единствената на масата до Габриел, когато Габриел изръси онова за оставката на Гешев. Защо Гешев накисна Атанасова, как мислите?", пита той в социалната мрежа.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 3677 |27.04.2023 Опашка на надеждата и вярата пред църквата ”Св. София”: Св. Георги ни закриля в най-тежки моменти . 33| 12126 |19.04.2023 Георги Ангелов: Руската пропаганда направи българските зърнопроизводители спекуланти, украинското зърно не е виновно . 5| 4112 |05.04.2023 Читателят Калоян Георгиев за Фрог: Каква е цената на правителството на всяка цена? . 13| 10844 |15.02.2023 Георги Атанасов: Нонсенс - евроатлантици по Зеленски, евразийци по Магнитски…

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads