Реклама / Ads
13| 5464 |06.01.2023 НАРОДЕН ГЛАС

Йордан Терзийски, ПП: Как шайка мутропоклонници да разберат декларация, писана от академик

.
Йордан Терзийски
Планът на ГЕРБ всъщност е точно това – да тласка страната ни към избори, да създава хаос с надеждата, че обществото ни ще забрави в един момент кражбите и престъпленията им през последните 12 години. Но и аз разбирам, че е много трудно да говориш за цели и приоритети на политици, на които в главата им е само пари и власт. Това заяви депутатът от ПП Йордан Терзийски.
 

И как да обясниш една декларация, писана от академик, на една шайка мутропоклонници? , попита той пред "Фокус"

 

Нашите приоритети записани в нашата декларация са: стабилна и развиваща се икономика, иновативна, образование, здравеопазване, енергетика, социална политика, намаляване на неравенствата. Така че вярвам, че това са приоритети, около които може да се работи, и ние го показахме през последната една година с управлението на Кабинета "Петков“, с повишаването на пенсиите, минималната работна заплата, енергийната диверсификация. Това са все успехи, които няма как дори и нашите опоненти да отрекат. И вярвам, че за това, че ние не се отметнахме от тези наши предизборни ангажименти, затова и хората имат доверие в нас, обяснява той.

 

Аз вярвам, че при едно стабилно управление, каквото ние предлагаме с нашите приоритети, с нашата декларация и с действията, които покажем, че можем да направим, вярвам, че нашата енергетика може да бъде стълб за нашата икономиката, защото в момента вие знаете, че ние сме износител на електрическа енергия и ние сме стълб за стабилност в региона, казва още народният представител от "Продължаваме промяната"


"Няма власт над оная глава, която е готова да се отдели от плещите си в името на свободата и за благото на цялото човечество“. Мисля, че това е един много красив цитат на Христо Ботев, и точно в отговорни времена, като днешните, е хубаво политиците да си го казваме малко по-често, посочи той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3543 |16.12.2022 Надежда Йорданова, ДБ: #Кой се опитва да подмени демократичния избор и правовата държава с гумичка и молив?!? . 5| 7283 |29.11.2022 Актьорът Валери Йорданов с подписка пред Народния театър в защита на Морфов . 7| 4692 |17.11.2022 Надежда Йорданова от ДБ за участието си в правната комисия: Беше нощ на абсурда и цинизма . 0| 5289 |14.09.2022 Експертът Йордан Божилов: Не може да се говори за коренен обрат в конфликта между Украйна и Русия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads