Реклама / Ads
19| 10912 |05.04.2023 НАРОДЕН ГЛАС

Ютубърът Любомир Жечев VS. Костадинов: Исках да му задам един много простичък въпрос преди да ме нападнат

.
Източник: стопкадър
Още един журналист стана жертва на агресията на симпатизанти на “Възраждане”. След като популярният журналист и влогър Флора Стратиева съобщи, че е била заплашена с насилие и впоследствие изгонена от закриването на кампанията на ”Възраждане”, по-рано в сряда, в подобна ситуация изпадна и ютубърът Любомир Жечев.
 

По време на първата пресконференция на "Възраждане" след изборите, Жечев задава на Костадинов въпрос, на който вместо отговори, получава не само словесни, но и физически нападки, с цел да бъде отстранен от симатизанти на партията.


"Нека не допускаме разни хора да правят скандали", призовава  непоклатимо Костадинов.


Исках да му задам един много простичък въпрос: “Защо излъгахте, че не сте разпространили личните данни на стотици хора?”

 

Това каза в предаването на Евроком "Честно казано с Люба Кулезич".


На пресконференция Костадинов каза, че това било лъжа, но да лъжеш за толкова лесно доказуеми факти е смешно. Ако лъжеш за толкова лесно доказуеми факти, можем ли да ти имаме някакво доверие?, запита се Жечев. 


На видеото, което ще публикувам и в моя подкаст ще се види ясно как се създават клевети. Твърдяха, че съм бил наркоман, което всъщност е лесно доказуемо, че не е така. По-скоро бих призовал депутатите на “Възраждане” да си направят тестове за наркотици. Един от тези хора там каза: “Ти си наркоман”. 


Има и други въпроси, които си задавам. Ако предлаганият от “Възраждане” закон за чуждестранните агенти бъде приет, какво ще се случи, защото това е проруски закон. 

 

Обръщам внимание, че Костадинов се извини на Флора, но днес той отново излъга, че никога не е гонил журналист от негови събития. 


Жечев коментира и ситуацията след изборите:

 

Ао има златен пръст за партиите, той няма да е за Нинова, а за Костадинов. Той си бележи ръст след всеки от последните избори, но много бързо ще лъсне липсата на кадри във “Възраждане”. Защото е много лесно да си в опозиция и да търсиш грешките на другите, но когато нещата зависят от теб всичко се променя, подчерта Любомир Жечев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 11157 |01.03.2023 Любомир Аламанов: Къде сте? Хъшове? Герои? По реалитита? В социалките? Инфлуенсвате? . 2| 3929 |23.01.2023 Любомир Аламанов: Толкова ли е сложно? Просто трябва да гласуваме . 0| 3775 |13.01.2023 Любомир Аламанов: Да благодарим на псевдо-патриотите за липсата на законодателство срещу домашното насилие . 3| 5590 |11.11.2022 Любомир Аламанов: Не е новина, че Бойко пак се кара на журналисти

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads