Реклама / Ads
23| 45703 |07.12.2021 НАРОДЕН ГЛАС

Журналистът Валери Найденов: Близки до ГЕРБ ще бъдат силно изчегъртани

.
Валери Найденов
Ето сега казват, че ще се намали държавната администрация с 15 на сто. Някои днес пишат 30 хиляди души, не знам как са го сметнали, но това какво означава в тази обстановка. Означава, че тези, които са близки до ГЕРБ ще бъдат изчегъртани, това означава, тъй като го знам от досегашния опит. Това показва, така се случва всеки път, включително и с високи специалисти. Това каза журналистът Валери Найденов.
 

Сега няма ярко изразена водеща партия и затова фигурата на президента излиза на преден план. Създава се един път от началото, след това се проточи друг, ще се проточи извънредното положение, извънредното положение дава повече власт на президента и това е, завършвайки с една промяна. Сменя се елита, няколко пъти сме го преживявали. Как се сменя ли, видяхте, че става със силно чегъртане, така става, уволняват се много хора, заяви той пред bTV.


Аз например помня във вестника, имахме работа с държавната печатница, уволниха хора с по 20 и 30 годишен стаж в печатарството, завършили в Германия, големи геодезисти. Уволни ги правителството на Филип Димитров, уволни ги, и на тяхно място сложиха, да кажем от БАН, от Института по химия, един научен работник, който за пръв път в живота си влиза в печатница. Това се случва и сега, това е политика. Това стана, това ще стане и сега, обясни Найденов..

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 61| 16606 |26.01.2021 Журналистът В. Дремджиев: Радев сгреши за Навални, но защо Борисов построи за 3 млрд. руския ”Турски Поток” . 4| 7042 |24.10.2020 Слави Трифонов окончателно спечели дело срещу Валери Симеонов . 25| 15925 |22.09.2020 Журналистът П. Георгиев: Каквото и да се случи, Великото народно въстание е обречено на успех

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads