Реклама / Ads
9| 5892 |05.01.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Кънев: БСП и ГЕРБ се опитват да дадат поръчката за тол-системата на В. Божков

.
Радан Кънев
Блок, че няма, няма. А не ме интересува дали има РБ-2. Това е патерица на Борисов. За нас това е приключена тема. Нищо лошо за тях няма да кажа.За анализи викайте Божидар Димитров и Михаил Константинов. Те ги знаят тези работи. Това каза лидерът на ДСБ Радан Кънев по БТВ.
 
Много хора в България искат истинско дясно. Целият свят и България се промени през 2016 г. Видя се нуждата от смела дясна политика. ГЕРБ не могат да предложат дясна политика. Много хора търсят начин да направят с нас дясна политика. Ние ще бъдем отворени към всеки честен десен човек. Ние не прилагаме коалиционни форми. Ние предлагаме да се видят точките на нашия договор за нова Република. Не сме най-умните и чисти на света. Искаме да се откъснем от номенклатурата, мафията и унизителната позиция, в която се намира България.

В коалиционните дребнотемия няма да влизаме. Лукарски не представлява интерес за нас. Не искаме да говорим за позиции във властта. Те си повярваха, че ще правят правителство с 13 депутата, мислеха, че Борисов ще ги подкрепи. Можем ли да съберем сили и да тръгнем към промяна, която не желае ГЕРБ. Има стотици партии, които търсят консолидация. Аз не се меся в нито една партия. Няма да се бъркаме в чужди работи. Ние винаги сме готови за разговор. „Да, България” ще се оглави от достоен политик. Мога да го нарека приятел. Ще седнем и ще разговаряме за общи ценности с тях. Едно е общо-битката срещу корупцията. Не сме 2013 година и темата за корупцията не може да е единствена. Трябва радикална реформа. И Румен Радев това искаше. Да убеди самата партия, която го издигна, да подкрепи най-радикалния възглед. В момента целият свят е с краката нагоре. България е на разклон, трябва да избере накъде вървим. Измислената стабилност на Борисов рухна. България трябва да изгради фронт с Италия, Гърция и Румъния. Не е отшумяла и финансовата криза на Южна Европа. През 2017 г. идва сближаване на Русия и САЩ, прекрасно. Ние имаме интерес от това помирение. Не може да се допусне ново преразпределение на сфери на влияние. Ние не сме победената държава от 45-та година. Не може Турция да се намеси в този процес. Турция е несигурна държава и несигурен съюзник. Прокуратурата работи като черна пиар агенция. Тя много пъти е повдигала обвинение и всеки път се е проваляла с гръм и трясък. Прокуратурата умишлено изми Христо Бисеров-ортака на Пеевски. Срамно е. Следващият път ще говорим как БСП и ГЕРБ се опитват да дадат поръчката за тол-системата на Васил Божков. Радев за породен път беше подведен от БСП.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4665 |19.12.2016 Всеки ден 8 българи опитват самоубийство . 1| 4783 |18.12.2016 Кънев: ДСБ се кани да напусне ПГ на РБ . 14| 12287 |17.12.2016 Кънев: Рухна перверзният съюз на „тримата шишковци”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads