Реклама / Ads
7| 5033 |12.02.2015 НАРОДЕН ГЛАС

Лазаров разочарова ченгетата, не иска да пусне кокала

.
Светлозар Лазаров
Главният секретар на МВР се е хванал здраво за кокала и не го пуска за нищо на света. След като разбра, че ГЕРБ, реформаторите и патриотите не го искат, той сподели пред журналисти, че не са установени грешки по време на неговото управление, както и не са му оспорени резултатите.
 

И днес Светлозар Лазаров потвърди, че няма какво да коментира по операция "Червей". Информацията, с която разполагал е това, което научава от медиите.

 

Лазаров не коментира и сутрешното изявление на шефа на звеното за контрол върху СРС-та Бойко Рашков, който заяви пред журналисти във Висшия съдебен съвет, че главният секретар е бил заобиколен, въпреки че именно той трябва да разписва всички СРС-та. След като се е заела съдебната система със случая, едва ли е необходимо главният секретар да коментира, е категоричната позиция на Лазаров.

 

Той определи като "внушения" съмненията за напрежение в отношенията му с министъра на вътрешните работи Веселин Вучков. Главсекът бе запитан по тази тема, предвид факта, че силовият министър многократно е заявявал преди промяната на Закона за МВР, че след като тя стане факт, Лазаров ще бъде сменен.

 

Лазаров даде специлен брифинг, на който да се похвали, че са задържани трима грабители. През последните месеци, за да блесне в очите на управляващите, Лазаров не спира да се появява по медиите и да докладва за всяко престъпление, което е разкрила полицията. Той изобщо не се вълнува от това, че нито управляващите, нито подчинените му го искат. След приемането на поправките в закона за МВР единствената тема на разговори в звената на ведомството е как Лазаров е отървал законодателно кожата си. Ченгетата се чудят каква е истинската цена, която плаща, за да се подлага на подобно унижение.

 

Твърди се, че напоследък  много се е променил и е станал по-нисък от тревата. Пред Борисов бил готов на всичко, само и само да запази поста си.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 6076 |11.02.2015 Я. Хайтов пред Фрог: В подслушваната система по „Червеи” има данни за всички български граждани . 35| 7177 |11.02.2015 Първо във Фрог: На Гудериан Ненчев прекръстиха военния министър . 4| 6401 |10.02.2015 Адв. Ботев за Фрог: Прокурори разглеждат картини и броят пари, а не гледат експертизи . 24| 5672 |10.02.2015 Св. Филипов за Фрог: XX в. беше война на идеологии. XXI в. - на религии и култури

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads