Реклама / Ads
0| 4747 |06.09.2015 НАРОДЕН ГЛАС

Миков поздрави чирпанлии с двойния празник

.
Михаил Миков
„Позволете ми от името на Националния съвет на Българската социалистическа партия, Парламентарната група БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ и лично от свое име да ви поздравя по повод двойния празник – 130 години от Съединението на България и Деня на град Чирпан.” Това заявява председателят на БСП Михаил Миков в поздравителен адрес по повод 130 години от Съединението на България и Деня на град Чирпан.

В него председателят подчертава, че двата празника са неразривно свързани, защото гражданите на Чирпан са сред първите, които започват организирана борба за обединението на България и записват името на града в революционната летопис на Съединисткото движение.

 

 „Своя висок дух чирпанлии не са губили никога”, заявява лидерът на социалистите. В поздравителният си адрес Михаил Миков казва също, че дори днес, в оскъдните времена на българския преход, градът на Яворов има с какво да се похвали. „Убеден съм, че това се случва и благодарение на кмета на града – госпожа Кичка Петкова. И се радвам, че тя е член на Българската социалистическа партия”, посочва той.

 

Ето пълният текст на поздравителния адрес:

 

Уважаема госпожо Петкова,

Уважаеми дами и господа,

Скъпи приятели,

 

Позволете ми от името на Националния съвет на Българската социалистическа партия, Парламентарната група БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ и лично от свое име да ви поздравя по повод двойния празник – 130 години от Съединението на България и Деня на град Чирпан. Всъщност, двата празника са неразривно свързани. Защото гражданите на Чирпан са сред първите, които започват организирана борба за обединението на България и записват името на града в революционната летопис на Съединисткото движение. Именно затова на датата 6 септември (Деня на Съединението) се отбелязва и празникът на града.

 

Своя висок дух чирпанлии не са губили никога. Дори когато природата се изправя срещу тях, те отново изграждат своя град – по-хубав от всякога. Дори днес, в оскъдните времена на българския преход, градът на Яворов има с какво да се похвали. Убеден съм, че това се случва и благодарение на кмета на града – госпожа Кичка Петкова. И се радвам, че тя е член на Българската социалистическа партия. Ние издигаме нейната кандидатура за следващ мандат и вярвам, че тя и нейните колеги общински съветници отново ще получат вашето доверие.

 

Бъдете весели, усмихнати и щастливи!

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 4| 5279 |05.09.2015 Миков от Копривките: Да бъдем силни, настоятелни и солидарни - това ще ни донесе победата . 1| 4520 |06.08.2015 Миков пожела наслука на ловците и ги призова да се грижат за природата . 0| 5360 |17.07.2015 Миков поздрави мюсюлманите в България за Рамазан Байрам . 2| 5027 |14.06.2015 Миков за Гуджунов: Ще остави неизличима светла диря в музикалната култура
Реклама / Ads