Реклама / Ads
3| 8707 |30.08.2018 НАРОДЕН ГЛАС

Мира Добрева: Взех сигурни мерки срещу обирджиите с „Бул инс“

.
След като домът й бе похитен за пети път, популярната журналистка Мира Добрева сподели какви мерки е предприела, за да защити имуществото си от пореден обир.
 

Здравей, Мира! Какво ново около теб, разкажи ни с какво се занимаваш в момента и какво ти предстои в професионален план през септември?

 

-         Моето занимание и в крайна сметка съдбовно призвание е телевизията, така че лете и зиме, аз се занимавам с нея. Разработваме нови рубрики за предаването „Отблизо с Мира“, снимаме вече добре познатите за предаването рубрики и ако ме попитате защо правя това през лятото, когато се очаква да почиваме, ще отговоря, че колкото и да изглежда различно отстрани, за нашата работа почивен ден няма и ако човек не си помогне през лятото, през зимата ще е много тежко. 

 

Разбрахме, че са ви ограбили. Как се случи и какви мерки смятате да предприемете?

 

-         Да, с огромна неприязън за 5-ти път преживяхме нещо, което се отрази шоково за семейството ми, но най-вече за децата. За мен думата, която може да определи моето състояние, е отчаяние, защото очевидно битовата престъпност в България взима чудовищни размери. Крадците не подбират бедни, богати, добри, лоши, дебели, слаби – те секат поголовно, нанасят емоционални, материални и психически щети, за които си даваме сметка години по-късно. До този момент съм предприела всички необходими мерки по отношение сигурността на жилището ни, без една, която възнамерявам да предприема тепърва, а именно да застраховам имуществото си. Направих известни проучвания на пазара и според мен „Бул инс“ е компания, която заслужава моето доверие в това отношение.

 

За първи път ли прибягваш към застраховка на имуществото си? Ти сама спомена, че за пореден път ограбват дома ви...

 

-         Да, за първи път прибягвам към застраховка. Този път знам, че емоционалните травми не могат да бъдат изтрити, но поне материалните могат да бъдат възстановени.

 

Всъщност крадците какво ви взеха?

 

-         Крадците не могат да ми вземат най-ценното, защото то е това, което носим в душите си. При всички обири крадците са търсили ценни вещи и пари, а така или иначе такива не държа в дома си, така че бяха взели дребни пари от чантата ми, не повече от 50 лв., защото вече рядко държа кеш.

 

Нека сменим темата. Къде прекара лятната си почивка?

 

-         Най-хубавата почивка е там, където са най-добрите приятели, не където са най-скъпите ресторанти, не където са най-модерните курорти и заведения, а където човек може да пее, танцува и да се забавлява без притеснение, че може да бъде одумван ехидно отстрани. Винаги се стремя да ходя на места, на които ще бъда заобиколена от приятели, а това е най-ценното, което искам да имам по време на почивката си.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 19647 |27.06.2018 Люба Кулезич за Фрог: Един човек не спря на протеста за Ваня Рибчева. Умираме! . 13| 13939 |24.06.2018 Как умират народите? . 9| 8045 |12.04.2018 Какви са десните мераци и миражи – кой да ти каже? . 9| 13624 |30.12.2017 Проф. Слатински: ”Ди Цайт” живее в друго време, изключено е корупмирана държава да е председател на ЕС
Реклама / Ads