Реклама / Ads

38| 23024 |05.05.2020 НАРОДЕН ГЛАС

Николай Марков: Изчезнаха едни 5 млрд. и властта отменя всичко, което досега беше решение

.
Николай Марков
Лека полека, както в онази приказка за вълкът, който обучавал малките на вълчи номера, щаба на щабовете се приближава тихомълком до шведският модел за отговор на кризата!

Та нима доц.Мангъров, когото с лекота обявиха за луд, от първият ден не им каза в очите, че щабарите са пълни аматьори в епидемиологията и, че политическите решения у нас са ферментирала боза. Каза им го, каза и на всички нас, че този вирус трябва да бъде "преживян", както и невъзможността за адекватно алтернативно решение. Сега какво точно прави щаба, който се изхлузва от гащите на бандита-политик, като п....я из мръсни политически гащи!?


Много просто. Прави абсолютно същото с отмяна на всичко, което досега твърдяха, че било решение. Ами не е! С всичко направено до тук, само изчезнаха едни 5 милиарда за една седмица още в началото на схемата за грабеж и още няколко милиарда, след като всички парламентарни бандюги си стиснаха ръцете след единодушно гласуване. И много невинни души загинаха, следствие на политическата ни корупция. И как не, след като всички наши политици са гладни въшки. Винаги гладни и винаги гнусни мекотели.


Добре, ще свалим маските на обществени места, ще пътуваме и ще спазваме правила, които всички знаят, че не спазваме. Ще започне активност в общуването, ще преминат личните страхове лека полека и с това ще започне началото на масовото заразяване, докато достигнем 70% от цялото население. Дотогава ще загинат около 10-15 000 човека, които така или иначе загиват при всички видове епидемии на вируси. Това, което крият от вас и за което никой няма да понесе отговорност са скритите жертви на грешните решения!!! Техният брой според мен ще бъде между 3-5 пъти повече, но колкото трупа видяхте досега, толкова ще видите и тогава. Отработена схема. Защото, ако слушате цифрите на щаба, това е едната страна на монетата, но на другата страна пише, че докато уж нямахме никакъв проблем и сме отличници, около 5 хиляди човешки същества си отидоха заради липса на достъп до здравеопазване. И няколко други неща.


Спомням си как измряха съвсем скоро, като мухи, едни наши съграждани с неотложна нужда от хемодиализа във Видинска област. Няма живи от тях! Тогава нямаше коронавирус, но нямаше, както няма и днес здравеопазване пък и държава. Умряха като кучета, сгушени в панелните си леговища. Убиха ги, без да им мигне окото. Заличиха имената им.

 

И ако се питате какво става днес във Видинска област, само почакайте края. Защото краят на едни, завършва не с тях, а с края на други! Такъв е Божият закон и от него няма измъкване. И докато не осъзнаем, че всички сме един общ организъм от болни и здрави органи, както и, че не можем да се лишим от органите си, ще има мор. Ще има и вероломни, които ще печелят милиарди от всеки мор! И те самите ще погиват от него, но лошото ще продължи. Докато не израснем като народ и не заменим тялото на страха с тялото на любовта помежду ни...

 

Николай Марковhttps://web.facebook.com/permalink.php?story_fbid=130961101891471&id=103703971283851
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 15| 7143 |30.04.2020 Николай Милчев: Да гръмнеш книга! . 1| 5435 |08.04.2020 Поетът Николай Милчев: Хората пердета ни мислят за зазидани прозорци . 18| 13314 |30.03.2020 Николай Милчев: Включвам телевизора и хоп - пакостлив клоун . 7| 23953 |26.01.2020 Адв. Николай Хаджигенов: Да настъпиш присмехулник
Реклама / Ads
БЛОГОВЕ