Реклама / Ads
5| 9131 |09.01.2021 НАРОДЕН ГЛАС

Медицинската сестра Мая Илиева за КНСБ и ”Подкрепа”: Колеги, не финансирайте палачите си!

.
Мая Илиева
Да ви питам: познавате ли Синдикати, които защитават всички други интереси, но НЕ и на тези, на които трябва? ”Браво! Аплодисменти за КНСБ и Подкрепа! ”
 

Затова, че вече цяла година сме в пандемия, всички медицински специалисти, лекари, санитари, шофьори на линейки, поеха първата линия, работят на пълни обороти денонощно, застрашават живота на своите близки и семейство, вече десетки загубиха живота си и въпреки това и до момента продължават да крепят една НЕфункционираща система! Затова, че две години минаха в протести за промяна в условията на труд и за адекватно заплащане!


За благодарност получават една кръгла нула...едно голямо НИЩО от Синдикатите, които са национално представени( в което много се съмнявам вече, че може да е само на хартия) и трябва да защитават техните интереси, а именно фиксирани основни заплати от 2018г!


Ехо...вече сме 2021г! Това при положение, че се увеличава и минималната работна заплата за страната!
Това ли заслужават всички от първата линия? Всъщност ...вие изобщо НЕ знаете какво е това, нали? Друго си е с костюмчето в кабинетчето и постоянни командировчици в чужбина далече от реалността!


Вместо да си размърдате зад****те и да договорите един перфектен договор в отрасъл здравеопазване и то в полза на всички работещи в системата, вие преподписвате стария за още една година!


Защо така, " дами и господа синдикалисти"? Защо така, тихо, по терлици и през задния вход, без много шум сте преподписали договорчето, което по традиция от много години си остава САМО на хартия ( запазената ви марка)? Е ...верно, друго си е покрай избори публично да обявиш кого подкрепяш. Но, сега не си е за хвалба, а??? Страхливци! Това е момента, в който трябваше да докажете, че в България все още има Синдикати,а не да стоите наведени! Или вече ви е трудно... толкова сте свикнали? Защо поне веднъж не свършихте работата, за която ви се плаща от членовете и които пълнят сметките ви от години? Вие сте паразити финансирани от членове, къде заблудени, къде доброзорно принудени ( практика от миналото...с трудовото договорче и по едно заявление за членство в Синдикат)! За останалото финансиране ....е друга тема.


Вие не сте просто позор, а сте за публично "линчуване"! Вашето време изтече! Идва ново поколение, което не го е страх и е НЕЗАВИСИМО, защото парите нямат значение...каузата е в сърцето!

 

Мая Илиева


P.S Колеги, НЕ се продавайте за 5-6 дни повече отпуска! Спрете да финансирате палачите си!




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 6183 |17.11.2020 Проф. Слатински: Гоце Делчев би се срамувал, че България остави по-малката си сестра на улицата . 66| 67285 |06.11.2020 Медицинска сестра с потресаващ разказ: Това, което се случва в болниците, е геноцид. Горим като крушки . 1| 5756 |01.07.2020 Катя Илиева: Не може по извратен начин да обичаме децата си, искайки да живеят в тази гняс и помия . 20| 66206 |06.03.2020 Поетът Н. Милчев: Луда е не медицинската сестра! Луди сме всички ние, които се въртим на пета пред цинизма на властта!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads