Реклама / Ads
21| 22508 |17.04.2018 НАРОДЕН ГЛАС

Д-р Н. Михайлов: Окупирани сме от един криминализиран елит

.
д-р Николай Михайлов
На президента Плевнелиев се обаждат негови бивши чужди колеги, не за да се възмущават от Румен Радев, а да поздравят неговата млада годеница, казвам това с ирония. Това заяви пред Bulgaria ON air д-р Николай Михайлов.
 

Президентът Плевнелиев е специализиран да атакува Радев, прави го, за да покаже своята евроатлантичност. Той няма собствен характер и не обсъжда собствените си позиции, а репетира позициите на евроатлантическите инстанции.

 

Д-р Михайлов коментира посещението на премиера Борисов в Косово. „Когато видях на портрет Борисов и на среща му Хашим Тачи, се ужасих. Какво знаем за Хашим Тачи? Този погреб на Балканите е във властта на тези двама мъже. Балканската област в момента е марионетна и ако се остави на тези хора да решават, никой не знае какво би произлязло. Този район обаче ще бъде поделен от нашите евроатлантически партньори”.

 

Д-р Михайлов коментира и речта на президента, който приканва за повече осветяване на действията на управляващите: „България е окупирана от един криминализиран елит, който държи държавната власт. На това трябва да се сложи край, защото от драма през драма, от сценарий през сценарий изплува политическата миазма”.

 

Единствената конкурентна фигура с ограничени правомощия по Конституция е президентът. Трябва Цветанов да миряса. Нищо не се променя в една окупирана страна, хората са се оттеглили в своите частни светове, посочва д-р Михайлов.

 

Ако Радев стане лидер на политическа сила след мандата му, ще се пребори с ГЕРБ. Това, че се разговаря за някакъв проект, значи има планове за такъв и това е заплаха за ГЕРБ. Борисов сам ще слезе от властта, това е реалният сценарий. Неговата фигура е с тежестта на Витоша.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 8749 |10.02.2018 Е. Михайлов: Пеевски-борец за свобода на словото, Цацаров-всевластен и безнаказан . 2| 10342 |23.01.2018 Адвокатът на Цветан Василев: Прокуратурата сложи Пеевски на един ред с Обама и Путин . 8| 22203 |03.01.2018 Ченгета пред Фрог: Убиецът от Нови Искър застрелял всички с по един куршум в главата /обновена/ . 4| 6658 |31.10.2017 Прокурорът „Кой ми сра в гащите” единствен кандидат за шеф на Националното следствие

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads