Реклама / Ads
14| 13696 |21.10.2018 НАРОДЕН ГЛАС

Николай Михайлов: Това управление е деградиращо за българската политическа система

.
Д-р Николай Михайлов
Тези хора имат дълга биография на игра с възможностите. Страстите им са плитки и в този смисъл лесно възпалими уж по дребни поводи. Това каза психиатърът д-р Николай Михайлов по БТВ по повод отношенията между Волен Сидеров и Валери Симеонов.
 

Сидеров иска да продължи и да завърши тази кариера  в европейския парламент, но ще трябва да се сражава с представителя  на ВМРО, защото е по-популярен от него. Тази коалиция прилича на циркова трупа, а лидерите й  играят на паянтов  трапец. Всеки момент могат да срутят  управлението. Това е вход в един  ирационален процес, в който играят дребни страсти със сериозни интереси. Те имат много резки политически различия, които не са тематизирани в началото при проекта им да бъдат заедно, за да оцеляват.

 

Тези хора нямат един към друг идеологически претенции, свързани с техните убеждения. Това не се знае от вчера.  Те играят собствената си игра на опортюнисти в политиката,  с елементарната цел да оцеляват и пребъдат.

 

ВМРО и лидерът й  г- н Каракачанов стои стабилно в тази коалиция. Присъствие на здрав разум в нея. Патриотите в политиката имат структурен проблем. Те трябва да се погрижат, макар че е късно, да свържат собствения си патриотизъм със здравия разум. Последните прояви на Симеонов, говоря за думите му за майките,  е неквалифицируема.

 

Това трябва да бъде санкционирано с незабавно отстраняване от политиката. Борисов трябва да поеме отговорност за това, което изрича неговият вицепремиер. Това няма  да стане. Г-н Борисов има идея да завърши този мандат, макар, че ще го приключи предварително. Жертва малко , за да постигне повече. Това може да стане по време на майските избори.

 

Съдейки по начина, по който протича коалиционната  политика, идеята за цял мандат, става все по-малко вероятна. Тези господа не могат да се понасят. Има предстояща замислена възможност, която отблъсква. Г-н Сидеров има идея да интегрира Бареков в тяхната коалиция, за да спечелят европейските избори с  4 или 5 мандата. Само по себе си това е лошата новина.

 

Симеонов  и Сидеров са майстори на заканата.  Този цирк ще спре, когато тази трупа и тези циркови артисти върху паянтовия трапец паднат върху мрежата поради несръчност. Това е крайно време да се случи. Това управление е деградиращо за българската политическа система още от самото начало.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 8861 |04.10.2018 Какво е това? Основа за обществени душове преди да влезем в крематориума ли? . 11| 10860 |10.08.2018 Кадиев: Не лъжа, Борисов и Цветанов са били в дома на Бенчо, затова мълчат . 11| 19049 |20.07.2018 Само във Фрог: От ДАНС натиснали да изгонят критикаря на властта Николай Слатински от Военна академия . 11| 14838 |03.07.2018 Рут Колева: Къде го има това: пишат специално законопроект за продукта на една компания?!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads