Реклама / Ads
8| 5284 |20.04.2024 НАРОДЕН ГЛАС

Петко Георгиев: Правителството е марионетно, но кукловодите са объркали някои от конците

.
Петко Георгиев
„Много ми харесват промените в Конституцията, но в нея трябваше да пише „марионетно“, а не служебно правителство. На много кукли обаче са им объркали конците. Ще стане много интересно, когато кукловодите се скарат" Това заяви пред БНТ журналистът Петко Георгиев.
 

„Как ще има Димитър Главчев план Б, като още не са му го казали. Как може в 21-ви век министър да не си вдига телефона? Ако трябва, ще прати шофьор да вземе Стефан Димитров. Борисов представи Даниел Митов като инструмент, като каза, че го взел за мост към ПП-ДБ. В момента се оказва, че имаме двама министри на земеделието и на външните работи. Депутатите си играят на тука има, тука няма в парламента с доклада около „Боташ“, посочи той.

 

 

„Защо 15 години България не беше излязла от газовата си зависимост от Русия? Нека да не забравяме, че Путин направи така, че да нямаме газ. Стратегическият интерес на България беше отдавна да намери алтернативни доставки за газ. Децата с лопатките от пясъчника да бяха копали, щяхме да имаме газопровода, който се бавеше с години. Проектите на Радев не му се получават. Единият изпадна от политиката, а другият се обърна срещу него. Радев ще се сблъска с реалността, когато напусне президентството. Политиците ни обичат да се оправдават с чиновниците в Брюксел, което е някаква игра с публиката. Виждали сме такива, които отиват в Брюксел, гласуват по един начин, а след това правят съвсем различни неща в България. Това е крайно недостойно да се казва „те така решиха“. Трябва да се сложи край на тази игра. Липсва здрава връзка между Европейския парламент и националните гарнитури“, каза още Георгиев.

 

„Ако „Възраждане“ бъде поизтупано от путинския си профил, ще е скритият таен партньор на ДПС и ГЕРБ в следващо правителство“, коментира Георгиев.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 7405 |16.04.2024 Пламен Димитров: Защо Борисов внезапно смени на 180 градуса стратегията на ГЕРБ за правителството? . 5| 3275 |16.04.2024 "Неиздадени дипломи" - украинските студенти, които никога няма да се дипломират. Русия ги уби . 20| 5724 |14.04.2024 Загина бесарабският българин Роман Юхневич, с позивна Болгар. Всеки български патриот дължи съпричастие с украинската борба . 1| 3280 |13.04.2024 Руслан Трад: Все повече може да се очаква видима конфронтация между Израел и Иран

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads