Реклама / Ads

1| 5573 |15.06.2020 НАРОДЕН ГЛАС

Слави Трифонов: Политическа система е обсебена и притежавана от простотия, корупция, алчност и безнадежност

.
Слави Трифонов
Уважаеми българи, ние сме парламентарна република, което означава, че на върха на нашата политическа система стои Парламентът. А на върха на Парламента стои председателят на Парламента. Най-високата длъжност в държавата.

В момента председател на българския Парламент е Цвета Караянчева. В петък, в интернет, изтече един запис, в който глас, изумително наподобяващ на гласа на министър-председателя, нарече председателя на Парламента ”тъпа кърджалийска ...”вагина”. Всъщност, не я нарече "вагина", нарече я с просташкото определение на женски полов орган.

Уважаеми зрители, този запис е омерзителен. Просташки. Невъобразим. Неприемлив. Отвратителен.

 

В него, освен определението към председателя на Парламента "тъпа кърджалийска... вагина”, има и много други, също толкова изумително противни неща.


Същият този глас, изумително наподобяващ на министър-председателя, заявява, че прокурор Иван Гешев му казал: "И аз се правя на луд, но на теб ти се получава по-добре".

 

Същият този глас каза, "че го вкарал на европейските лидери в дупарата с 200".

 

Каза също, че ще съсипе "Еврохолд", ще съсипе и Елена Йончева. Каза ги тези неща този глас, и по този начин абсолютно потвърди, че българската политическа система се е разпаднала.

Тя е унищожена, обсебена и притежавана от простотия, корупция, алчност и безнадежност. Този запис е еманация на това, което представлява нашата държава в момента.

 

Ако не ми вярвате - чуйте го. Има го в интернет.

Там ще чуете това, което ви разказвам сега в оригинал.

Какво ще изпитате - не знам.

Какво ще направите - също не знам.

Знам, че за да изчистим това поредно, мазно и унизително петно, трябва да се случи следното:


- Прокурор Иван Гешев, който сега е главен прокурор, да провери този запис с цялата мощ и сила на закона. Да разбере този запис реален ли е, кой говори на него и да изчисти името си, както и името на парламентарна република България.


- Председателят на Парламента Цвета Караянчева да направи всичко възможно с властта, дадена й от Kонституцията, да разбере този запис истина ли е, кой говори на него и с цялата строгост на закона да изчисти името си и петното върху длъжността председател на Народното Събрание.


- И най-вече ние, като български граждани, най-после да си дадем ясна сметка кой ни управлява, какъв е той, какво направи с всички нас и най-вече - аджеба, какво правим в тази държава.

 

Слави Трифонов, ФейсбукРеклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 2| 39608 |21.05.2020 Слави Трифонов: Абе хора, какво става, бе?! Външният ни министър не просто лъже . 29| 9356 |16.04.2020 Слави Трифонов: Борисов не спира да лъже. Не вярвайте на ”Севда ТВ”. Правим най-малко тестове в Европа . 28| 28187 |02.04.2020 Слави Трифонов: Алчни хора сте вие – депутатите . 12| 5461 |21.03.2020 Вера Юрова от ЕК поиска съд за извършителите на побоя над Слави Ангелов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ