Реклама / Ads

22| 9164 |15.07.2021 НАРОДЕН ГЛАС

Стефан Гамизов: Борисов е продукт на руските служби, не се е ”самопроизвел”

.
Време е да обясня, какво точно се случва стъпка по стъпка: 1. Борисов се самозабрави и забрави, че не се е “самопроизвел”, а е продукт на руските служби за външно разузнаване през Германия и Симеон Сакскобурготски. Бяха взети мерки да бъде подменен с нова руска марионетка.

2. Борисов предаде тези, които го възкачиха на власт и не ги защити и изобщо не можа да предотврати санкциите от САЩ срещу опертивните им изпълнители.
3. Руските военни хибридни проекти осъществени със съдействието на Симеон Сакскобурготски в Саудитска Арабия на първо място в лицето на Турски Поток са под заплаха.
4. Цялата шайка на руската диктатура в ГЕРБ, ДПС и всякакви подобни структури е пред рухване.
5. След санкциите на САЩ руските служби се заеха да спасят на всяка цена окупацията на България осъществена през 2013 година през ключови институции на държавната репресия.
6. Предложението за кабинет на Слави Трифонов и ако то бъде гласувано е равносилно на реална окупация на България от Москва, както Крим и Източна Украйна.
7. Този кабинет ще има за цел да постигне сделка със САЩ и надигащата се вълна в Брюксел за разследване на корупцията и за осъществяване на правосъдна реформа, те да не се случат, а да бъдат заменени с корпоративна корупция с американски фирми и директни подкупи на чиновници в Брюксел.
8. Първите такива сделки ще бъдат предложени под формата на щедри неполагащи се обезщетения за милиарди евро за прекратяване на дългосрочните договори в Марица Изток 1 и 3, както и включване на Дженеръл Електрик и Уестинхаус в 7-ми блок на АЕЦ “Козлодуй” като се запази на всяка цена руската примитивна ядрена технология.
9. Преминаване на природен газ на ТЕЦ “Варна” и Марица Изток 2 - двете са реална собственост на Ахмед Доган. Изгаряне в новите мощности на поне 3 милиарда кубически метра американски природен газ доставен през гръцката интерконекторна връзка с идеята за подкуп към САЩ, за да няма повече санкции и натиск за промени. Руските служби приемат това за приемлива стратегическа загуба.
10. Приватизация на ББР, за да се заличат дълговете на санкционираните - те никога не са смятали да ги връщат.
11. Изтощаване на протестиращите и съпротивляващите се, премахване на прекалено обвързаното поведение на Радев в посока САЩ и Броксел и бързо заличаване на следите на кражбите и корупцията за милиарди на ГЕРБ и ДПС.
12. Репресия, персонално насилие, цензура и заличаване на всяка свобода на словото.


Ще кажа само едно на превратаджиите с формалното лице на Слави Трифонов, който измами всички до тук, реалното на Николай Василев и задкулисното на Симеон Сакскобурготски:

Сбъркали сте времето, макар не и мястото!


Това не са 30-те години на 20 век, а вие не сте онези професионални превратджии с армията зад гърба си!
Наистина имат милиарди господарите ви и диктатурата в Москва е зад вас, но света е друг и спасението от такива като вас дебне от всякъде!
Българските олигарси е добре да се отдръпнат, защото те имат да губят най-много.


Време е САЩ да вземат ясно страната на българите и да не ни изоставят в ръцете на тези посткомунистически зверове, както направиха през 1947 година изоставяйки ни на произвола на съдбата в ръцете на техните дядовци признавайки комунистическата власт и държава. Когато руска диктатура нападне една държава, демокрацията умира лесно.
(1)(2)(3).
(1) На 24 април 1947 г. политическият представител на САЩ в България и ревностен защитник на земеделската кауза Мейнард Барнс е отзован от София, а след по-малко от седмица е спрян в. „Народно земеделско знаме“.
(2) На 5 юни 1947 г. американският сенат ратифицира подписания на 5 февруари същата година мирен договор с България, което е първата стъпка към признаването на комунистическата власт от страна на САЩ.
(3) Същият ден е снет депутатският имунитет на Никола Петков и още в сградата на Народното събрание е арестуван. Измъчван и убит с чук, после качен мъртъв на бесилото.

Стефан Гамизов

 Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 24| 99692 |05.07.2021 Полицаи към Борисов: Не ни благодари, защото само ни използваше . 11| 34650 |05.07.2021 Бойко Рашков: Има нови показания по разследването срещу Борисов и Найденов . 17| 17204 |22.06.2021 Стефан Гамизов: Запомнете това момиче! . 29| 14447 |09.06.2021 Огнян Стефанов: Името на Пеевски на челно място в списъка на САЩ показва, че отвъд Океана са наясно какво се е случило с КТБ
Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Реклама / Ads
БЛОГОВЕ