Реклама / Ads
17| 18062 |22.06.2021 НАРОДЕН ГЛАС

Стефан Гамизов: Запомнете това момиче!

.
Източник: Фейсбук
Когато ме питат, защо съм толкова агресивен към социопатите, които ни управляваха на служба на кремълски садисти и прикрити ислямисти, често го обяснявам сложно, а отговора е тук пред очите ни.
 

Знам много за делата на тези социопати и психопати. Запазвам спокойствие често, казвам една бърза молитва и продължавам с вяра, че трябва да ги победим все някога.
Виждал съм ги как грабят милиарди, как лъжат като прокълнати адови изчадия, как скрояват схеми за башибозушки набези като сатани изпълзяли от ада. Виждал съм злорадството им как са успели да подкупят дипломат или да го направят зависим.

 

Виждал съм падението им, злобата им, наглостта им, колко им е сладко да съсипват човешките съдби. И все си казвам: Спокойно, стъпка по стъпка ще ги победим - нека не сме като тях!


И сега гледам това приказно момиче Гергана Димитрова. Съдбата и е отнела много с тази мускулна дистрофия, но тя не се е отказала. Учила е, борила се е с институциите за това, семейството и е страдало с нея. Но е успяла! Сама и въпреки българските социопати и психопати, които бяха на власт до скоро с пачки, кюлчета злато, милиарди и нечувана наглост! Гери на снимката е отишла на бала си с рокля за 72 лв, а майка ѝ през сълзи казва: Толкова можем!


Всъщност те са постигнали много повече, отколкото предполагат и много повече от тези изпратили на бала си детето си с рокли за десетки хиляди и коли за стотици хиляди!
Постигнали са това, че са обичали детето си въпреки съдбата му и въпреки, че всичко е било срещу тях, а детето им е доказало, че може да има живот и успех въпреки всичко!
Гери е нашето момиче за пример и струва повече от всичките ни политици и медийни личности взети заедно. Всъщност, несравнимо повече, защото тя ни кара да бъдем хора, а те човекоподобни!
Дължим много на това момиче!
Запомнете го!

 

Стефан Гамизов, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 25| 6669 |03.05.2021 Стефан Цанев: Депутатите не отразяват вижданията на народа, а битките на олигархични кръгове . 26| 9900 |06.04.2021 Огнян Стефанов: Не помня управление с толкова престъпни практики. Нацията ни е застрашена . 16| 6511 |02.04.2021 Стефан Гамизов: Никога не съм виждал България в такава мрачна безнадеждност!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads