Реклама / Ads
5| 6752 |29.01.2018 НАРОДЕН ГЛАС

И. Василев: Проверките на прокуратурата – елементарна пиар въдица

.
„Боже каква скука от прокуратурата с елементарната пиар въдица на проверките”, написа бизнесменът и бивш наш посланик в Русия Илиян Василев на страницата си в социалната мрежа „Фейсбук”. Заглавието е на редакцията.
 
„Медиите веднага угодническо извеждат на първа страница - проверките. А вчера Люба Кулезич извади списък, който по всякакъв стандарт е равен на атомна бомба - защото изкара на показ цялата гнилост и мащаби на проказата в българския "елит" - не само тези които управляват, но и тези които ги обслужват.

Двама герои - социолози - които реализираха руски сценарий с избора на Румен Радев, дипломати, банкери, експерти - и това е само върхът на айсберга.
Всички се потопиха и "ни лук яли, ни лук мирисали".
Тотално мълчание ---- нито една централна медия не смее да вкара този скандал в новините.

Вместо това прокуратурата хвърли захарно петле на публиката, че за пореден път ще проверяват луксозни коли и имоти - за Н-ти път.

По-добре прокуратурата да се скрие вдън земя, защо тя съзнателно потулва престъпленията на главни действащи лица - и особено на тези които са се облажили от баницата КТБ. Това е дефиницията на понятието корупция - при това гранд корупция. А ни залъгват с дребни схемички. Защото никой не вярва, че Цветан Василев е правил личен бизнес, без координация и по поръчение отгоре. Ами достатъчно е да разпитат Александър Сталийски и да изкарат схемите в които той е участвал.

Но ще стане ясно за едни намеси от горе и нещата ще излязат вън от контрол.
А тези, които са получили пари "на ръка", са само нищожна част от целия списък - все пак става реч за над 200 милиона лева. Разкритите имена да не се правят на "ударени" - в чужбина, в банята, под водата.. Може да не са разписвали документи, но има свидетели. Пък и начин да се установи дали лъжат.

Някой изненадан? Едва ли. Но със сигурност не сме подозирали дълбочината на покварата. Докато ви занимават с глупости и отвличат вниманието с джендъри и трети пол

Не виждам никакъв друг по-голям мотив за протест от тези разкрития. И ако мълчим, ще заметат следите - помнете ми думата - Те не искат да има осъдени по КТБ, а да потушат и затворят скандала”.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 9377 |26.01.2018 И. Василев: Русия опитва да наклони везните срещу Истанбулската конвенция . 2| 10358 |23.01.2018 Адвокатът на Цветан Василев: Прокуратурата сложи Пеевски на един ред с Обама и Путин . 19| 14874 |19.01.2018 Илиян Василев: Военният министър Красимир Каракачанов е опасен . 7| 8799 |04.01.2018 Илиан Василев: В обслужване на Кой е убийството?*

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads