Реклама / Ads
11| 11388 |26.03.2018 НАРОДЕН ГЛАС

Павлова, Захариева и Бъчварова от екрана - чакай гастрит и алергия

.
Зомбитата са опасни дори като маски...
Някои говорят глупости от радост, други от мъка, а политиците – от сутринта. Особено активни са гумените маски на ГЕРБ. Едва ли някой се съмнява, че сутрешните блокове и оцелелите публицистични предавания по бТВ, БНТ и Нова тв се контролират от управляващите.
 
Доказателствата са всеки ден пред очите ни. Днес повече от всякога. Синхронното плуване не е толкова синхронно, колкото „поканените“ удобни гости.

Според американския проф. Робърт Голдщайн гледането и слушането на такива подставени лица – политици, анализатори, политолози, социолози и пр. – влияе директно на здравето. Изследвани са 700 зрители в продължение на една година. Трябвало да гледат изявления на политици и експерти по политически теми. Повтарянето на едни и същи неща довели до следните усложнения. Близо 65% от хората се оплакали от проблеми с храносмилането и стомаха. 53 на сто получили кожни проблеми – обриви, сърбежи, зачервявания, петна. Около 48% получили изостряне на гастрита.

 

Руският лекар Данаил Кончерин пък забелязъл, че пациенти, които гледат постоянно новини и политически предавания получават алергични пристъпи или признаци за такива. Освен това били в лошо настроение и заядливи. Отначало мислел, че е от препаратите, с които се пере болничното бельо. Когато обаче им спрели телевизорите или пък пускали само филми, проблемите изчезвали.

 

Изводът: живейте без гумените глави от политиката, за да сте здрави и работоспособни.  

 

Колко е сериозно положението може да прецените от дори и от един пример. Сутринта в понеделник, 26 март – три дами от ГЕРБ и властта по едно и също време каканижат от екрана:

 

Екатерина Захариева, външен министър, по бТВ: „Срещата във Варна е между ЕС и Турция, а не двустранна среща.

Спекулациите, които в момента се чуват, очевидно са желание за изместване на успехите на България във външната политика“.

Лиляна Павлова, министърът на българското председателство на ЕС , по БНТ: „Основната задача на лидерската среща с турския президент Ердоган е възстановяването на диалога, на доверието. Фокусът е сигурността, бежанците, изпълнението на споразумението за интеграцията им, изпълнението на ангажиментите на двете страни. Това не е двустранен формат, това не е среща България-Турция”.

 

Румяна Бъчварова, началник на политическия кабинет на премиера Бойко Борисов, по Нова тв: „Работим за тази среща отдавна. В момента виждам добра организация. Спокойни и доволни сме, че успяхме да свършим огромна работа преди самото събитие. Не очаквайте конкретни споразумения от тази среща. Важно е да се запази добрият тон и да се постигне взаимно разбиране”.

 

Егати! Разбрахте ли нещо? Три каки повтарят едни и същи изречения без всякакъв смисъл. Това си е постижение дори у нас. По-скучно и кухо може само Цецо.

Те са опасни за вашето здраве. Доказано е.

 

Поли Цветкова

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 9736 |04.01.2018 Карлос Контрера за Фрог: Заради Конвенцията може да изстине мястото на министър Захариева . 5| 10564 |15.11.2017 Премиерът на Кувейт към Екатерина Захариева: Розовото бельо много ви отива… . 2| 13992 |12.09.2016 Адв. Хр. Ботев: Министър Бъчварова мисли като милиционер, раздава присъди . 9| 30993 |23.07.2016 Фандъкова и Бъчварова получават милионни подкупи от сергии ?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads