Реклама / Ads
20| 10839 |08.06.2010 ЪNDERGROUND

14 прости въпроса към един депутат от ГЕРБ

.
Димитър Бойчев Източник: factor-bs.com
Името на депутата от ГЕРБ Димитър Бойчев нашумя в последно време покрай журналистически разкрития, че е получил неправомерно имот в Несебър от общинските земи.
 
Дали това е така или – не, да решават компетентните органи. Бойчев активно се изявява и по темата за курорта Слънчев бряг. Смело напада бившето ръководство на комплекса, говори за изчезнали стотици милиони левове, отправя обвинения преди да са извършени проверки, ревизия и пр. Вероятно г-н Бойчев е компетентен да твърди всичко това и към квалификациите му трябва да се отнасяме сериозно и с респект.

В някои медии обаче се появиха писания за миналото му като сервитьор, връзките му с хора от подземния свят, съмнения около бизнес начинанията му. За да се изчистят тези обидни неясноти задаваме на народния представител Димитър Бойчев няколко прости въпроса, отговорите на които ще дадат възможност на избирателите му да се гордеят с него или да се ядосват, че са го пратили в парламента. Дано да е първото, защото на хората им омръзна да се разочароват от политиците, които преди избори говорят едно, а после излиза друго.

Ето и въпросите:

1. Твърди, че е получил имот по закон и защото е бил наистина нуждаещ се. Всички нуждаещи ли се в Несебър са получили такива имоти?

2. Как от 140 кв.м. имотът му нараства с времето до близо 700?

3. Ощетени ли са негови съседи, има ли реакция от тяхна страна?

4. Какви са били отношенията на сегашния депутат с екзекутирания през 2005 г. Димитър Димитров-Маймуняка?

5. Защо името му, и това на съдружника му във фирма за таксита Недялко Кирезиев се свързва с производството на фалшиви цигари „Марлборо”, група, разбита от НСБОП през 1997г?

6. В медии името му се свързва с това на ВИС-2. Това нормално ли е за депутат?

7. Притежава ли г-н Бойчев диплома за завършено висше образование, каква специалност и в кой ВУЗ?

8. В официалния сайт на Народното събрание е записано, че Димитър Бойчев притежава специалност „стопанско управление”. Какво означава това? Това хоби ли е или завършено образование?

9. Писмено и говоримо ли знае английски, немски и руски или разговорно?

10. Какво го свързва и какви са интересите му към Куба, Русия и Малта, та е зам.-председател на групите за приятелство с тях? Какъв е приносът му за развитието на отношенията между България и тези страни?

11. Член е на Комисия по културата, гражданското общество и медиите и на Комисия по икономическата политика, енергетика и туризъм. В кои от тези ресори е специалист или експерт?

12. Какво го свързва с Живко Горанов и Димитър Въчев-Чибата? Заедно с тях ли е държал под аренда механа „Нептун“, бар „Делта“ и дискотека „Фрегатата“ и защо са се разделили?

13. Какъв е бизнесът на депутата?

14. Каква компютърна грамотност притежава?


Ето това е. Много е просто. Очакваме откровените отговори на народния представител Димитър Бойчев, за да се изчисти името му от съмнения и неясноти.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 7501 |05.12.2009 Как един научен снайперист се надскочи и "влезе" в политиката . 0| 5623 |02.11.2009 Невероятната история на единствения западняк, избягал на Изток . 1| 15003 |17.07.2009 Гърци любили родните проститутки

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads