Реклама / Ads
8| 19233 |04.10.2014 ЪNDERGROUND

Арестуваха Църо от „Наглите“ на о. Пукет за източване на карти

.
Църо в съдебната зала
Прословутият Цветозар Славчев-Църо от групата за отвличания „Наглите“ е арестуван на о. Пукет за източване на карти. Това съобщиха местните медии.
 

Заедно с него на топло са натикани още двама българи от бандата. След като магистратите у нас  го оневиниха за отвличането на Джорджо Марков, по всичко личи, че Църо е решил да се преквалифицира. 44-годишният мъж бил задържан на 27 септември, докато теглел пари от устройство пред магазин за електроуреди в Карън Бийч. Имаме видеозаписи на г-н Славчев , от който става ясно, че той е теглил 7 пъти от банкомати на стойност 70 000 тайландски бати, съобщава местният полицейски началник Прейвит Енгчуан. Другият, който попаднал зад решетките с Църо бил 42-годишният Валентин Николов. Той бил задържан пред  магазин Фемилимарт на ул. Пейтънг Бийч. Г-н Николов е изтеглил около 100 000 бати от сметката на турист, съобщил полицейският началник. Органите на реда заподозрели аферата с устройствата, след като турист  показал на полицаите, че е получил съобщение, от което става ясно, че от сметката му е изтеглена голяма сума пари. Третият задържан-42-годишният Цветан Янев е спипан от местните власти пред друг магазин на „Кейтъ –Кейрън“. Докато го разпитвахме, г-н Янев призна, че той е направил скимиращите устройства. След ареста ченгетата иззели 100 карти и други ел. устройства, с които се правели извлеченията. До арестите се стигнало след като  над 100 човека се оплакали, че сметките им ненадейно олекнали. Полицията в момента прави всичко възможно, за да установи към кои държави са тръгнали източените пари.

 

 Оказва се, че Църо е истинско олицетворение на поговорката „ Шило в торба не стои“. Любопитното е, че преди няколко месеца той пак  бил арестуван във Финландия за същото престъпление. Там той сключил споразумение с прокуратурата да не стъпва в държавата през следващите 8 години. След това затворническите власти го пуснали да се върне у нас. Щом кацнал на родна земя, Църо светкавично влязъл в нова схема за източване на карти.

 

По време на разследването на „Наглите“ станало ясно, че Църо подготвял да отвлече дъщерята на шефа си.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 29| 17890 |01.10.2014 Близка до Йордан Цонев фирма дължи 10 млн. лв. на КТБ . 75| 24826 |29.09.2014 greshka24 . 38| 33282 |25.09.2014 Лакомото мече и Ушко ръководят МВР, Котьо дирижира ДАНС . 11| 14519 |23.09.2014 Адвокатът на Петко: Шарков е бил застрелян от командосите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads