Реклама / Ads
0| 9296 |22.11.2017 ЪNDERGROUND

Любимецът на прокуратурата Бисер Лазов отсвири съда - пак не се яви по делото му за клевета

.
Бисер Лазов, когото банкерът Цветан Василев съди за клевета, отново не се яви в съда. Неговите съучастници по очернянето на мажоритарния собственик на фалираната КТБ, също не присъстваха на съдебното заседание, предаде Фрог нюз.
 

На делото бе даден ход, но приключи много бързо, тъй като Специализираният наказателен съд не бе предоставил материалите, поискани по него. Причината е, че на 13 декември т. г. започва делото срещу набедените за виновници за фалита на КТБ и може да се изнесе информация, която е секретна.

 

Припомняме, че повод за завеждане на дело срещу Бисер Лазов и компания е едно писмо, изпълнено с лъжи. Бисер Лазов, Албена Андреева, Венета Николова, Емил Галов, Теодора Танева и Тихомир Иванов са принуждавали фирми и служителите им да го подписват. „Подписаха го май седем-осем души”, спомни си преди време адвокат Мартин Апостолов. Той е бил член на съвета на директорите на фирма ТЦИМЕ.

 

„Веднага след като подписа писмото срещу Василев, заплатата на изпълнителния директор на ТЦИМЕ Теодора Танева бе увеличена. Тя започна да се разпорежда с активите на фирмата, извършваше прехвърляния на пари и имущество. Въпреки, че УС на ТЦИЕМЕ реши да я освободи от длъжността и да назначи друг изпълнителен директор, Танева отказа и атакува решението ни  в съда”, обясни тогава адвокат Апостолов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 6041 |15.11.2017 Фрогоко: Борисов унижава парламента, Нинова го каза на глас . 0| 8182 |14.11.2017 Фрогоко: Съдия на ДПС, „изложил” се в Германия, напира за шеф на СГС . 2| 20119 |03.11.2017 Фрогоко: Войнишките заплати скачат със 70 лв., офицерските - с 90 лв.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads