Реклама / Ads
23| 10428 |03.05.2015 ЪNDERGROUND

Киро Японеца: Големите мутри са в полицията

.
Киро Японеца
Георги Петров- Мончо го пазят висшите полицаи Боби Василев и брат му Атанас Василев. Пет минути преди да вкарат сина ми в болницата Боби Василев влиза в шокова зала, за да докладва на Петров. Това са мутри, големите мутри са в полицията. Това заяви бизнесменът Киро Японеца в "На светло" по Нова телевизия, коментирайки вчерашната стрелба пред дома му и раняването на сина му Януш.
 
Плащах по хиляда долара на Боби Василев , принуждаваше ме да му плащам за коли в полицията, допълни той.

Пред дома ми има полиция, която охранява къщата ми. Сигурно са около 50-60 човека. За да не стават скандали и цигански работи. Извинявам се, но от 63 00 човека във  "Факултета", 10 000 са наркомани. За това Японеца обвинява Георги Любенов Петров- Мончо и брат му Сотир Любенов Петров, както и тъста му Марин.

Обадиха ми се по телефона, че към нас тръгвао група от квартала и се обадих на 112. Качих синовете ми в колата, отидох в Трето районно и казах, че искат да ме атакуват. Докато стояхме  в районното се обади снаха ми и каза, че прескачат оградата и бият брат ми. Пристигайки, видях пред нас 20-30 униформени полицаи с мотори, джипове, коли. Мислех, че са туширали нещата. При слизането простреляха сина ми, има две огнестрелни рани на гърба. Георги Любенов Петров е направил 4 изстрела с боен пистолет, разказа за случилото се Японеца.

Поводът е сериозен, давал съм обяснения, че този Георги Любенов е поръчал убийството ми още през 2005 г. Защото му бях прехвърлил акции от 13 млн. лв., за да може да се облагодетелства от тях. На полицията е ясно, кой е наркобос и кой се занимава с наркотици. Ние със синовете ми нямаме интерес да работим с наркотици. Той има килъри, група, касиер. Обадих се на полицията, че искам да казвам истини и затова атакуваха къщата ми. Обадих се на 29 април на най-висши лица в полицията да кажа за трафик на наркотици, посочва корените на враждата той. Като се занимаваме с наркотици, да докажат, да ме вкарат в затвора. Ние нямаме интерес да заплашвам мойта сестра и племенници. Ние не слизаме до тяхно ниво. Плащаме данъци, имаме си активи, допълни бизнесменът.

Ако някой е стрелял в квартала, това не съм аз. Пред полицаите стрелях във въздуха. Изумявам се от действията на тези полицаи, след като виждат пред тях въоръжени хора, са оставили да стрелят по сина ми. Искаха мен да прострелят. И защо са направили чадър Георги Любенов да се измъкне. Не аз съм прострелял някой, пита  и обвинява Японеца.

Обявявам Герги Любенов, брат му и сестра ми за "Ислямска държава". Нека излезем във "Факултета" и питаме кой е Мончо , кой е Кирил. Има прострелян полицай в ръката и полицията го прикри. Не знам какъв интерес има полицията от това прикриване. Георги Любенов Петров ме е поръчал още 2005 г. Фактът, че той знае, че аз знам, че ме е поръчал, го държи в напрежение, разгорещи се бизнесменът.

От това да съм мишена, ще ме предпази Господ!, завърши той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 8834 |02.05.2015 Стрелба във "Факултета": Ранен е Януш - син на Японеца . 84| 28320 |28.04.2015 Фрог научи: Пеевски продава Булгартабак, бяга в чужбина . 19| 12241 |26.04.2015 Къде са "източените" пари в КТБ? Източват ги пред нас "на живо" . 22| 9011 |24.04.2015 Акушерката пребила бебето, защото плачело /вижте снимките/

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads