Реклама / Ads
8| 12286 |06.07.2017 ЪNDERGROUND

Кощунство! Патриот иска Сумиста от „Килърите” да бъде провъзгласен за Апостол

.
Патриот и член на Войнски съюз „ Васил Левски” иска лидерът на бандата за мокри поръчки „Килърите” Петър Стоянов-Сумиста да бъде обявен за Апостол. Става дума за Светлозар Минов. Позицията се разпространява в няколко сайта, включително и във фейсбук страницата на Съюза, установи Фрог нюз.
 

Мнението на Минов е придружено със скандална снимка-колаж на Сумиста, който е изобразен като Апостола на свободата Васил Левски. Материалът е озаглавен: Търсят се Апостоли. В него се оплюва управлението на ГЕРБ, Бойко Борисов и дясната му ръка Цветан Цветанов. Относно бандата, пратени за дълго зад решетките заради множество тежки престъпления, Минов казва: Но има живи такива като Килърите, които са по затворите. Те са виждали, били са там, знаели са, чували са и какво от това. Получават по някоя присъда ей така и са елиминирани от обществото като делата са предрешени с подставени прокурори и съдии и управленския и мафиотски елит е спокоен, че няма кой да ги злепостави.

 

След това патриотът предлага: Но да бъдем честни, ако трябва да търсим Апостоли-будители, май трябва да ги търсим именно там-в местата за лишаване от свобода. Там ще са нашите Апостоли. 


Припомняме на читателите, че Сумиста отнесе 19- годишна присъда за побои и палежи. В момента се очаква ВКС да се произнесе по доживотната му присъда без право на замяна за две убийства. Същото очакват и други двама от аверите му-Георги Вълев и Васил Костов-Кеца.  Според полицейски източници Светлозар Минов е осъждан навремето, криминално проявен за хулигански прояви. Освен това се свързва с рокерската банда "Нощни вълци". Любопитното е, че по време на процеса защитата на Сумиста също го сравни с Апостола на свободата Васил Левски.

 

Част от публикацията на патриота, защитаваща осъден за тежки престъпления

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5880 |05.07.2017 Патриотите подкрепят повишение на полицейските заплати . 4| 6566 |24.06.2017 Патриотите: Латиницата да отпадне . 4| 6505 |19.06.2017 Патриотите предлагат прокурор за Съдийската колегия на ВСС, отказал да разследва Пеевски

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads