Реклама / Ads
23| 14892 |09.12.2014 ЪNDERGROUND

Нещастен случай е основната версия за изчезването на Петко Сертов

.
Петко Сертов
Нещастен случай е основната версия за изчезването на Петко Сертов. Това научи Фрог нюз от разследващи, пряко ангажирани с разплитането на мистерията. Не се изключва вероятността нещата при него да са развили по аналогичен начин, както при режисьора Захари Паунов, който беше открит паднал с колата си в дере край Каблешково.
 
Всички събрани доказателства водят към тази посока, категорични са от вътрешното ведомство. Основната трудност, която срещнали ченгетата е липсата на работеща камера в центъра на столицата, с която да се проследи в какво посока е тръгнал бившият шеф на ДАНС. Оказва се, че проблемът с неработещите камери се точи от близо две години и никой не си прави труда да промени ситуацията. Невъзможността да се заснема това, което се случва на улицата, на практика пречи изключително много на криминалистите при разкриването на различни престъпления. Благодарение на това бандитите имат време да си създадат алиби или да се укрият, признават от столичната полиция.

В момента се прави оглед в районите, към които би могъл да е тръгнал Петко Сертов в петък. Фрог научи, че парите, които е изтеглил в деня на изчезването си са били далеч по-малко от обявените 8 бона. Това е било абсолютно рутинно теглене на средства, необходими както за издръжката на семейството на Сертов, така и за помощ на сина му, който от години учи в чужбина. Абсолютно са изключени лансираните версии, свързани със забежки с любовница. Според криминалисти бившият шеф на ДАНС е имал здраво семейство и няма данни да се е отдал на сърдечни връзки. Освен това липсва информация да е отвлечен, каквито хипотези се пуснаха в медийното пространство, категорични са от МВР. Оттам призовават „експертите” по сигурност да не се упражняват по този случай, защото всичко казано без информация води до грешни и нелепи изводи.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 19965 |08.12.2014 Приятел на Петко Сертов: От две години го притесняваха, очакваше натиск . 35| 12527 |06.12.2014 Спецзвеното за разследване на магистрати подхвана съдия Ченалова . 10| 11396 |05.12.2014 Скандал! Убитият трябвало да свидетелства днес срещу престъпен бос . 17| 22395 |02.12.2014 1 куршум и 7 въпроса за подслушването на Касим Дал

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads