Реклама / Ads
5| 12619 |28.08.2019 ЪNDERGROUND

Полицаи и VIP персони сред клиентите на затворения еротичен бар в Слънчев бряг

.
Сред заработващите като проститутки танцьорки от плейбой бара ”Мулен руж” в Слънчев бряг, щурмуван от полицията, е имало момичета с висок социален статут, съобщава TrafficNews. Пред медията посетители на заведението са разказали, че в него идвали доста ВИП клиенти, сред които имало и полицаи.
 

Полицията и Специализираните полицейски сили щурмуваха заведението, намиращо се срещу бившата дискотека "Оксижен" в Слънчев бряг, малко след полунощ. По време на продължилата около 3 часа и половина операция е извършено и претърсване. Иззета е тетрадката, на която са описани приходите от публичния дом – с цени на секс услугите и тяхната бройка.


Около 03:30 часа е бил изведен и самият собственик – 50-годишният Димо Петров - Флорината. Освен бара Флорината държи фитнес зала в хотел "Диамант", занимава се и с търговия със зърно, събощава местното издание "Флагман".

 

В заведението, работещо като публичен дом под прикритие, е предлагала секс услуги дъщеря на виден софийски лекар. Нейна колежка пък дълго време била в близки отношения с депутат, който я покровителствал. Едно от най-желаните момичета преди време станала победителка в турнир по красота.

 

Танцуващите проститутки заработвали по 100 лева на сеанс, който продължавал 15-20 минути. По преценка на момичетата можело да се удължава времето за удоволствие, което обаче било свързано с увеличаване на тарифата.

 

Секс услугите се предлагали в специални помещения в бар " Милен руж". Според запознати момичетата били големи фенки на собственика на бара Димо Петров - Флорината. 50-годишният пловдивчанин обаче имал интимни отношения с дама от Поморие, която изпълнявала ролята на "мадам" в бардака. Тя беше сред десетте задържани жени при акцията на полицията. Но нея момичетата отчитали заработените пари.

 
Димо Петров - Флорината ще остане за 72 часа в ареста, както и приятелката му, която въртяла тайния публичен дом. Предстои прокуратурата да им повдигне обвинения за склоняване към проституция и трафик на жени с цел сексуална експлоатация. През 2018 година Флорината бе задържан в Банско при полицейска операция в тамошния "Мулен Руж". Той бе освободен срещу гаранция, а делото срещу него вече е в съда.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 17862 |28.03.2019 Невиждан терор на полицаи срещу хора от „Дунарит“ пред спецсъда, оправадат се с „устна заповед отгоре“ /допълнена/ . 8| 9714 |14.03.2019 Война в Плевен: Едри земеделци корумпират полицаи да тормозят техни конкуренти . 11| 13189 |20.09.2018 Само във Фрог: Свищовски полицаи пребиха скулптор и сина му, записите от насилието се изпариха . 6| 9165 |16.07.2018 Бой, пистолет и питбул - скандал между полицаи и граждани в Пловдив

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads