Реклама / Ads
1| 6363 |18.10.2016 ЪNDERGROUND

Само във Фрог! Апаши задигнаха 3 мерцедеса и 1 джип от автокъща в Плевен

.
Нагли апаши задигнаха 3 „Мерцедеса ” S класа и 1 джип „Рейндж Ровър ” от автокъща в Плевен, научи Фрог нюз от собственика Пламен Кънчев. Местната полиция до този момент крие за дръзкото посегателство, извършено тази нощ около 3 часа.
 

От камерите в обекта се вижда, че крадците били четирима. За да не се виждат лицата им, те си сложили качулки и шапки. За първи път апашите  попадат  в камерите към 3,30 часа. Първо взимат двата мерцедеса, които са без номера и документи. След половин час те се връщат за другия мерцедес и за джипа. От тях до този момент няма следа.

 

„Автокъщата  се намира срещу КАТ и жандармерията. Как е възможно това да се случи.

 

Явно крадците от никого не ги е страх. Как е възможно такива коли без номера да не бъдат видени  от  никого или пък засечени от камери. Какво работи тази полиция изобщо. Те един телефон не могат да намерят. Научили са се да пишат актове само за колани. Това правят по цял ден. Няма едно разкрито престъпление.  Загубата е голяма за фирмата ми, но не се надявам, че полицията изобщо ще помогне”, коментира през Фрог  Пламен Кънчев. Той обясни, че това е второто поред посегателство срещу автокъщата  му. Миналата година крадци отново влезли в обекта, но задигнали само ценни документи. Кънчев е убеден, че апашите са щели да откраднат и другите коли, но не са открили ключовете за тях. Категоричен е, че ще ги продадат на части.

 

Криминалната обстановка в Плевен е твърде усложнена  през последните месеци. Наскоро маскирани и въоръжени мъже нападнаха посред бял ден инкасо-автомобил срещу Съдебната палата в центъра на Плевен. Според  източници на Фрог  разследването се намира в задънена улица.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3651 |03.10.2016 Крадци задигнаха 500 лв. от майката на президента . 0| 5030 |08.08.2016 Задигнаха 44 000 лева от офис в Шумен . 1| 5148 |23.06.2016 Маскирани стреляха и задигнаха каса с 3000 лв. в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads