Реклама / Ads
14| 24643 |18.03.2015 ЪNDERGROUND

Само във Фрог: Човек на Таки прати 40 мутри на Джуката заради жена

.
Един от сочените за наследник на Христофорос Аманатидис- Таки прати 40 мутри, за да сплаши бизнесмен, известен с прякора „Джуката”. За опасния екшън разкриха пред Фрог нюз криминалисти от СДВР.
 

Официално по случая няма и думичка от страна на МВР. Уплашеният до смърт Георги Шишков-Джуката, който върти бизнес с внос и продажба на коли, веднага се жалвал в полицията. Според показанията му на 23 декември 2014 г. към 19,30 ч., на паркинг в кв. „Бояна” изневиделица се изсипали 40 здравеняци, водени от Радмил Ранов-Радо Ланеца. Те слезли от едно оранжево БМВ 5-та серия, джипове „Мерцедес” и няколко леки коли от същата марка. Според медиите Ланеца оглавил наказателните бригади на Таки за овладяване на наркопазара. Мутрите, които заобиколили Жоро, му казали, че трябва да плати 80 бона, тъй като неговият съдружник Калин Калайджиев първо прелъстил жената на Радо-Анелия, а след това я пребил. Заплашили го, че ако не получат парите, с Калин щели да имат сериозни проблеми. Уточнили, че имат и свои хора в полицията, които щели да застана на тяхна страна.


В хода на разследването лъснали и други пикантни подробности. Според част от замесените в екшъна Анелия била в развод с Ланеца. В същото време се залюбила с Калин Калайджиев. Той я придумал да размрази фирмата си и през нея да започнат да вкарват луксозни коли. Анелия имала пълно доверие на партньора си, тъй като едновременно започнали интимна връзка. Всичко вървяло гладко, независимо, че Калин продължил да върти любов и с предишната си приятелка Александра, с която се знаели от 8 години.

15 декември 2014 г., обаче се оказал фатален за двете дами. Анелия първо отишла с Калин, който карал Порше, в столичен хотел. По някое време в стаята нахлула Александра и двете се хванали за косите. Уж за да спре женския бой, Калин изхвърлил Анелия и останал до 2 часа през нощта с другата си изгора. С хематоми по глава и цялата издрана, Анелия се свързала с бившия си съпруг Радо Ланеца и му изляла мъката си. Споделила му, че не само е поругана честата й, но Калин и съдружникът му Георги Шишков са я използвали в бизнеса, за да вкарват през фирмата й коли и да правят ДДС измами. Обяснила, че на месец от цялата работа и давали по 1500 лв., въпреки, че продаваните возила били последен писък на модата. Радо Ланеца се вбесил не толкова от факта че жена му кривнала от правия път, а по.скоро от финансовите загуби, които е претърпяла.

 

 За това на секундата взел калкулатора и сметнал, че печалбата на жена му възлиза на 80 бона. Решил светкавично да поиска маститата сума от любовника Калин и авера му Георги Шишков. Междувременно поруганата жена отишла в ГДКП и разказала на ченгетата за измамите, които въртели. Щом разбрал това, Георги Шишков се притеснил, че бизнесът му може да пресъхне от тази любовна история и веднага пробвал да влезе в контакт с Анелия , надявайки се, че ще я склони да си оттегли жалбата. Жената, обаче била непреклонна, защото Ланеца така я посъветвал. 


Любопитното е, че в показанията си пред полицията, всеки един участник в сагата е изкарал другия алкохолик, наркоман, боклук, измамник и т. н.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 10197 |11.03.2015 В. Тодоров за Фрог: За 2 ч. 15 здрави шофьори заеха местата за инвалиди . 14| 6874 |10.03.2015 Адвокатът на Петко за Фрог: Прокуратурата трудно ще докаже вината му . 45| 23609 |05.03.2015 Само във Фрог: Сертов се страхува от братя Галеви, моли премиера за помощ . 52| 38190 |24.02.2015 Само във Фрог: Потвърдено, ФБР разследва Сертов за кораби с дрога

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads