Реклама / Ads
6| 34712 |10.04.2017 ЪNDERGROUND

Само във Фрог: Полицай продал срещу 20 бона списък със защитените свидетелите срещу Йоско-Костинбродския

.
Интерпол продължава да издирва Йоско Костинбродския за убийства
Полицай от столично районно управление е продал срещу 10 000 евро списъка със защитените свидетелите срещу издирвания под дърво и камък бандит Йоско Йосифов-Костинбрадския. Имената им били предадени в края на ноември 2014 г. на негов близък роднина. Това разкриха през Фрог нюз разследващи. В момента агенти от „Вътрешна сигурност” в МВР нищят скандалния случай.
 

 Пет дни след предаването на информацията, на 5 декември 2014 г., един от защитените свидетели- Хрисим Хрисимов, е ликвидиран с 8 куршума  пред магазина му в столичния кв. „Банишора”. Предполага се, че въпросният полицай е взел списъка от скандална съдийка, която с лекота пуска от ареста криминално проявени лица.

 

Полицаят отива на уговорената с роднините на Йоско среща със свой авер, който е вещ в кражбите. Двамата сядат в бензиностанция до Ботевград и си поръчват кафе. Изглеждат напрегнати. Впили са поглед в магистралата, откъдето чакат да дойдат гостите. Те се появяват с 10 минутно закъснение.  Луксозното Ауди А 8 с двама млади мъже спира на паркинга. Те не слизат от возилото, а търпеливо чакат към тях да се присъединят полицаят и аверът му. В колата един от  младежите  подава на ченгето плик с 10 0000 евро. Той пък връща списък с имената на свидетелите. Всичко става за секунди, без много приказки, след което мъжете се разделят.

 

След убийството полицаят не вярва, че нещата ще се развият толкова бързо. Панически търси роднината на Костинбродския, като го моли за среща. Страхува се, че разследването може да стигне до него. На второто виждане ченгето връща парите. Моли повече да не го търсят по телефона или по други канали.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4557 |10.04.2017 Р. Гълъбинов за Фрог: Европейските и бюджетните пари у нас се отчитат като инвестиции . 2| 12592 |10.04.2017 Само във Фрог: Полицаите станаха писарушки . 0| 4290 |10.04.2017 Омбудсманът внесе жалба срещу решението на КЕВР

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads