Реклама / Ads
106| 18310 |27.06.2013 ЪNDERGROUND

Волен Сидеров към главния прокурор: Поискаха да ми изтръгнат гърлото!

.
Източник: Булфото
Лидерът на “Атака” Волен Сидеров е изпратил открито писмо до главния прокурор Сотир Цацаров, в което се оплаква, че протестиращ е искал “да му изтръгне гърлото”. Ето какво пише Волен Сидеров:
 

Уважаеми г-н (г-жо) прокурор,
На 27.06.2013 г., в 08 ч и 50 минути, пред сградата на Народното събрание, в района срещу централния вход, зад огражденията на полицията, едно изключително агресивно лице, представящо се за „мирно протестиращ“ и „изключително симпатичен“, попита репортера на Канал 3 Димитър Патарински, дали аз се намирам в Народното събрание и че ако аз съм вътре, трябва да изляза при него, за да ми изтръгне гърлото. Буквално думите му бяха: „Да му изтръгна гърлото“. Тази закана за убийство беше излъчена дирекно в националния ефир от Канал 3.

Не се учудвам на липсата на реакция от журналиста на Канал 3 Димитър Патарински, както и на ръководството на тази телевизия, която се отнася крайно благосклонно към подобни агресивни прояви. Нещо повече, считам, че този репортер Димитър Патарински открито стимулира и подстрекава такива хулигани, за което вече съм подал сигнал. Но, в случая, много по-тревожно е пълната липса на реакция на полицията, която не предприема необходимите действия и допуска подобни престъпления.

Във връзка с всичко горепосочено, се обръщам към Вас с настоящия сигнал, като считам, че е редно да извършите разследване и да установите лицето, извършило престъплението закана за убийство, като то бъде наказано, съгласно действащия Наказателен кодекс на Република България.

Това лице изключително лесно може да бъде идентифицирано от записа на Канал 3, както и от двете снимки, които прилагам към настоящия сигнал.

Уважаеми г-н (г-жо) прокурор,
Задължен съм, да Ви сезирам с настоящия заявителски материал, считайки, че са налице достатъчно данни за извършено престъпление от общ характер по смисъла на чл. 144 от НК, поради което Ви моля да образувате досъдебно производство.

С уважение:
Волен Сидеров
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 8160 |24.06.2013 Данчо Лечков отново невинен. А виновните? . 13| 7775 |20.06.2013 Дълбоко свързан с ЦРУ Google . 60| 12331 |19.06.2013 Нов скандал с президента Плевнелиев . 40| 10045 |15.06.2013 Кръстници и лицемерие

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads