Реклама / Ads
96| 232298 |02.07.2012 ЪNDERGROUND

Земетръсен секс скандал паникьоса българския елит

.
Задава се буреносен секс скандал
Шок и ужас в българския политически и бизнес елит. Назрява грандиозен секс скандал, който може да срине кариери и да съсипе дългогодишни бракове.
 
Става дума за имена на депутати и бизнесмени, които се мъдрят в тефтерите на главния букър на модната агенция "MY agency" на Ралица Тодорова. Това разказали пред "Стандарт" родни магистрати. 

Депутати и бизнесмени плащали по специална тарифа от по 1000 лв. за първокласна мома от каталога на Антон Петров-Хамстера. Търговецът гарантирал пълна дискретност. Обемите на работа обаче паднали главоломно след акцията „Октопод” и започнали процес срещу Алексей Петров и негови сътрудници. И главният букър на "MY agency" Ралица Тодорова, и плеймейтката Светлана Василева, позната като Гонзовица, успели да разгърнат пълноценно бизнеса с елитни момичета едва за година и половина: от средата на 2010 г. до зимата на 2011 г.

девойки от "MY agency" се предлагали с паролата „Салата Цезар”. Първоначално оспорваната "Мисис България 2008" Ралица Тодорова пращала каталога с момичетата на диск. После направила мейл адрес "Салата Цезар" и лично давала на клиентите парола, с която могат да разгледат "менюто" на агенцията. Всички девойки вътре били описани като порноактриси - с първо име и инициали на второто.

Макар адвокатката на Мирослав Йончев Ваня Траянова да твърди, че Ралица никога не е работела в агенцията на шампиона по фитнес, самата Тодорова е написала в страницата си във Фейсбук, че е главен букър - т.е. занимава се с одобряването на моделите, които да имат презентация на страниците на "MY agency". Което би могло да означава, че е ползвана като експерт и е плащан хонорар.

Софийският градски съд остави в ареста в петък вечерта Антон Петров-Хамстера, шефа на модната агенция "MY agency" Мирослав Йончев и бодигарда в "Спартак секюрити" Цвятко Цветков, който контролирал движението на проститутките. Преди това антимафиоти закопчаха на софийското летище минути преди да излетят за Брюксел с полет на "Уиз еър" Ралица Тодорова, съпруга й Георги Стефанов и колежката й Камелия Хасан. Те трябвало да отворят нов „офис” в белгийската столица.

Ралица се съгласила да стане защитен свидетел и разказала доста пикантни подробности около схемата за наемането на скъпоплатени девойки от разгонени политици и бизнесмени. Нормалната тарифа била 600 лв. на час, 800 лв. за 3 часа и 1000 лв. за цяла нощ. За партньори и приятели на кръга около Алексей Петров имало промоции и намаления. Не е ясно обаче колко от ползвалите на намаленията са заснети и записани.

Проститутките пък били разделени в 2 категории, като цената на второкласните била с 200 лв. По-ниска. Смята се, че от 600 лв./ч за платена любов по 250 лв. прибирал Антон Петров.

Ралица като една Шехерезада разказала на разследващите, че било престижно да си на повикване за отбрани клиенти, защото алтернативата била да се кълчиш в стриптийз баровете, за които отговарял Димитър Митров-Полицая. А цената била едва 150 лв. за час платена любов. Ралица била сред богопомазаните - Мирослав Йончев лично я запознал с боса Антон Петров във фитнеса на бул. "Цариградско шосе" още през март 2010 г.

Според прокурор Милчо Момчев понякога ВИП проститутките оказвали специално внимание на някои клиенти - придружавали ги и при пътувания зад граница. Други споделяли почивката на даден бизнесмен на баровски остров, докато семейството му мислело, че е в командировка по важни дела.

Гонзовица придружавала богати бизнесмени заедно с Камелия Хасан в техен воаяж. Имало случаи, когато двете красавици пътували до Дубай.

Плеймейтката Светлана Василева опроверга данните, изнесени от прокуратурата в отворено писмо. "Обръщам се към всички медии да не преписват всичко онова, което безизвестни, жадни за слава персони казват по мой адрес. Най-лесният начин да станеш популярен е да обидиш едно популярно и вече доказало се лице в медийното пространство. Излишно е да коментирам подобни слухове, че съм била на повикване, тъй като това е безпочвено твърдение и няма доказателства", написа Гонзовица.

След като "Октопод"-ът се оказал на мушка обаче, оборотите от работата драстично спаднали. Затова през януари тази година Ралица Тодорова и Камелия Хасан - по поръка на босовете си, отишли в Брюксел, където да търсят разширяване на бизнеса. Там се свързали с българина Виктор Иларионов, който ги уредил да работят на витрина.

Цената им под "червените фенери" била 50 евро за 20 минути. Вноската, която трябвало да дават на Йончев, била по 1700 евро на месец, а по-късно паднала на 1000 евро. На 25 юни, ден преди да я закопчеят на път за Брюксел, Ралица Тодорова пише в страницата си във Фейсбук: "Ако не сътвориш сам план за своя живот, най-вероятно животът ти ще стане част от плановете на някой друг. И познай какво са планирали другите за теб? Нищо особено...".

Очевидно Ралица е планирала да вземе съдбата си в свои ръце. Този път МВР и прокуратурата й нарушиха намеренията. В него тя разкрива мръсните тайни на родния елит и ъндърграунд и едновременно с това трепери за живота си. Навярно се страхуват и други - дали с наближаването на изборите дясната ръка на Алексей Петров - Хамстера, няма да извади ядрено секс оръжие срещу политиците? Предстои да узнаем...

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 38| 20300 |25.11.2011 Лазар Груев жертва на магистратски любовен скандал . 10| 26205 |17.06.2011 Скандален нотариус удря отново . 15| 17139 |11.05.2011 Скандал! ФБР и ДАНС подхващат „Арсенал” . 62| 29595 |03.02.2011 Велчев в афера със секс и шпионаж

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads