Реклама / Ads
5| 4477 |28.04.2021 ПОЛИТИКА

Акцията с фесове била шаш от младежите на ВМРО, разясни Искрен Веселинов

.
Искрен Веселинов Източник: стопкадър, bTV
Акцията с фесове срещу „Има такъв народ“ била шаш на младежката организация на ВМРО, а не начало на предизборната кампания. Това разясни в предаването „Лице в лице“ по bTV Искрен Веселинов от партията на Каракачанов. По думите му сценката от сутринта се разиграла, защото в „Шоуто на Слави“ били силни в шашовете.
 

„В това отношение нашата младежка организация реши да покаже на дело какъв е този способ и как се ползва. Показахме съвсем сериозно, че в България има патриоти, които няма да мълчат пред нещо, което безспорно оценяваме като предателство на националния интерес“, обясни Веселинов.

 

30 мандата допълнително ще вземат от ДПС, ако има неограничен лимит на секции за гласуване и се приеме гласуването по пощата, прогнозира той.

 

„При положение, че има неограничен брой секции ДПС ще вземе минимум 10 мандата допълнително. Ако се приемат безумните предложения за гласуване по пощата, където контролът става нулев, мандатите ще са доста повече. Защото ние дори нямаме точна информация колко са живите изселници, няма пречка турската държава да организира получаване и подаване, съответно на писма от мъртъвци. Цифрата може да нарасне до 300 хиляди. Това са 30 мандата и още една парламентарна група на ДПС. 10 мандата са 120 000 гласа, 30 мандата са 300 хиляди. За нас е недопустимо гласуването от Турция с омраза“, каза Веселинов.

 

Според него предложенията, които са внесени сега в Народното събрание, желаят да обслужат турския интерес. Пред Цветанка Ризова той си призна:

 

„Когато бяхме на власт не можахме да прокараме демократични изборни промени, защото имаме ценностни разломи с политическа партия ГЕРБ, които разчитахме, че ще ни подкрепят“.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 28| 12879 |07.08.2020 Валери Сименов признал, че решение за акцията взели на Коалиционен съвет . 36| 11053 |06.06.2020 Тома Томов: Америка винаги е била расистка държава, в момента е с инфаркт . 10| 6070 |18.02.2019 Йордан Цонев и ДПС се правят на ударени за реакцията на обществото за преференциите . 6| 6134 |07.03.2017 Радан Кънев: Реакцията на служебното правителство за турския министър се бави

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads