Реклама / Ads
35| 7510 |20.04.2011 ПОЛИТИКА

Бареков призна на Софиянски, че го "кефел"

.
Ст. Софиянски
Ако синята коалиция се отвори, тя е естественият ни партньор, ако не желае, ще търсим наш кандидат, каза Софиянски. Вървяло обединение на извънпарламентарната опозиция. Най-добрият вариант бил предварителни избори между Кунева и автентичен десен кандидат, заяви той.
 

ССД винаги е на позицията, че десните трябва да намерят решение на предварителни избори, обяви екскметът на София Ст. Софиянски по ТВ 7. Двата успеха са когато аз бюх избран за пръв път и когато беше избран П. Стоянов, а президентът Желев имаше доблестта да се яви на тях. Ако СДС ги организира, бих призовал десните да гласуват. Аз бих гласувал и за президент, и за кмет на предварителни избори, каза Софиянски. На тези избори трябва да се гледа не като на неразбирателство, а като на разбирателство.

В момента за нас няма реална опозиия, ние партиите извън парламента също търсим обединение. Ако синята коалиция се отвори, тя е естественият ни партньор, ако не желае, ще търсим наш кандидат, каза Софиянски. За Меглена Кунева разговор още не бил воден, но с НДСВ - да. Софиянски бил казал, че би подкрепил Кунева, тя била много добър европейски министър. Тя беше министър не при Станишев, а при Барозу, напомни тя.

За мен тя е един чиновник, засега няма да гласувам за нея; вие например ме кефихте, репликира водещият Н. Бареков.

Софиянски отрече хора на Ал. Петров да са го притискали за Кунева. Обединението на извънпарламентарната опозиция вървяло, макар и бавно - там били "Гергьовден", БНД, НДСВ, пловдивското ВМРО. Те не одобрявали това, което ставало в България, обобщи той. Може ли за 2 години да си с две леви ръце и да не можеш да разпределиш субсидиите на хората; аз не ободбрявам, че резервът е намалял, а дефицитът е огромен. Самочувствието обаче е огромно, констатира Софиянски. Най-добрият вариант бил предварителни избори между Кунева и автентичен десен кандидат.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 56| 10047 |19.04.2011 Къде изчезнаха флашките? . 30| 6227 |19.04.2011 Д. Вълчев не ще да е кмет; иска престола в НДСВ . 31| 6549 |18.04.2011 ДСБ и СДС сближават позициите си за изборите . 9| 6256 |18.04.2011 Партиите се държали така, сякаш изборите са след 2 г.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads