Реклама / Ads
142| 10661 |08.01.2011 ПОЛИТИКА

Бойко Борисов: Патрашкова и Галерия имат повече присъствие в медиите, отколкото ние

.
Бойко Борисов
Шенген е комплекс от мерки, които всяка една държава трябва да извърши; мониторингът върху съдебната система е основен, каза премиерът в интервю по НТВ, където водещият Карбовски фамилиарничеше на "ти" на фона на екран с надпис "Всички обичат Бойко".
 


Демокрацията в България толкова се е развила, че всеки журналист се чувства длъжен на деня и на часа да му отговоря, да му реагирам, обяви премиерът по НТВ. Патрашкова каза, че Нова телевизия е притискана от мен при положение, че тя води предаване във вашата телевизия, всеки четвъртък, а вие три дни се занимавате с това, което тя е казала, добави той. ГЕРБ в Нова телевизия няма предаване. Когато идваме за участие, това е следствие на молби към мен, каза още Борисов.

Ние в момента сме външната граница на ЕС. За това забележки към нас няма. Съмняват се, че ще се отпуснем като ни приемат, каза още премиерът и допълни, че имаме 3 месеца, през които да работим активно за нашето членство в Шенген.

Целта на показването на записите е да ми потопят основните играчи, да ги обезсилят и тогава ще ме нападнат мен. Основните играчи са вицепремиерите, министрите. Танов и сега е тук, когато махнах Божидар Димитров, когато махнах Павлин Димитров, него го запазих, въпреки че и той има досие, коментира Борисов.

Когато при мен дойде Алексей Петров и ми даде такъв секретен документ, аз го занесох на прокурора и казах "даде ми го еди кой си". Другата страна казва - един дойде, не го познавам, даде ми един запис... Трябва да се знае дали на този диск, флашка, хартиен носител - има намеса, дали е автентичен този документ.

Всички хукнаха да коментират нещо, което все още не е сигурно дали е такова или не е, каза Борисов.

За изнесеното от Антоний Странджев, бивш заместник-директор на Агенция "Митници", вчера по бТВ премиерът коментира: Заместник-шеф на митницата да ми изпрати на мен такова писмо, не на своя началник, не на ресорния си министър, макар че има йерархия, и аз съм му го разписал, върнал съм му го, макар че по смисъла на закона, аз не съм длъжен да му го връщам. На базата на всичко това, което пише в това писмо, Танов е бил при мен, Дянков е бил при мен, направил съм 3 съвещания, в които са участвали Цветанов, Флоров, Йовчев, Дянков, Танов... Това писмо той го е написал тогава, за да може сега да излезе с това писмо и да каже - виждате ли, аз какво съм алармирал.

Танов не е назначил нито един човек под давление на партията
, заяви Борисов. Танов не е направил нито едно назначение, там, където са му се обаждали. Танов няма един процент основание да се оплаче от когото и да било. Пред мен не се е оплаквал, винаги съм стоял зад него, каза Борисов.

Приходите се вдигнаха десетки пъти. Контрабандата, която сме задържали само вчера, е колкото цялата от предишното правителство за цялата 2008 година, каза Борисов.

Д. Русеф е една от най-авторитетните жени в света. Нейната визита в Европа ще започне и ще завърши с България. Не напразно тя ни прие първи в Бразилия, осведоми Борисов.

Дали ще изкараме мандата си зависи само от нас. Трябва да издържа психически на напрежението. Ако ГЕРБ падне ще настане анархия в държавата. Трябва да довършим започнатото, допълни Борисов.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 87| 8631 |06.01.2011 Б. Борисов: Да, подслушваме министри; искам ги скарани! . 94| 8928 |26.12.2010 Борисов: Падащите рейтинги са като остаряването, искаме втори мандат . 54| 18410 |23.12.2010 Кръгът на Първанов трака със зъби от гнева на Бойко . 46| 9575 |12.12.2010 Б. Борисов: Трябва стрес! Да знаят, че са наблюдавани!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads