Реклама / Ads
13| 5831 |13.12.2009 ПОЛИТИКА

Дайте талибана на Яне, защото не му достига един човек

.
Талибан за бой се стяга... Източник: warinformation.com
И това ще преживеем: Новият /още дълго сигурно ще му викаме така/ терминал на летище София, макар и с недружелюбното име “Враждебна”, украсен като счетоводителка на завод на 8-ми март, претрупан с ококорени европейци, които размахват български и кубински флагчета и настървено се бутат, за да видят Госта от Острова на свободата.
 

Фидел Кастро очевидно не е в състояние да ни гостува, затова ще посрещнем 1 /един/ талибан от Гуантанамо.

Само един! Е, за кого по-напред?!

Тази история с талибана е на път да се превърне в поредната нетема, наред с новините на турски, с промяната на датата на Коледа и с полупълния член.

Добре е, че никой не е се опитва да скрие подготовката по посрещането. Информация за това вече е публикувана и на официалния сайт на правителството. Това е качествено нова ситуация.

Не е добре, че отново правителството ни поставя във втора категория - ние хем така, ама хем иначе… Хем ще участваме в операцията, хем ще вземем само един. Хем ще плащаме срещу климатичните промени, хем ще плащаме само по 20 хиляди евро и то не всяка година. /разходите на делегацията, която договори тези 20 хиляди евро, вероятно са били повече/
1 /един/ талибан не е заплаха за националната сигурност, но 3 /трима/ талибани вече са заплаха за националната сигурност. Звучи толкова логично и последователно, колкото логична и последователна беше позицията по акциза върху алкохола.
Сега нищо чудно БСП отново да се обявят за изтегляне от Ирак и Афганистан. Бяха За изтегляне до 2005г., после 4 години бяха Против, нищо чудно сега отново да развеят знамето на пицифизма.

Не очаквам изненади единствено от Яне Янев. Ако си спомняте, той заплаши със страшни последици. Не е излишно да се проследи и следната нишка: Яне Янев поръчва на Мосад да му доставят един депутат, защото точно един не му достига. Мосад се обръщат към батковците от ЦРУ. Батковците правят една бърза инвентаризация и изпращат факс: Даваме трима. Но пък Бойко Борисов е притеснен да не засили прекалено много групата на Яне и отсича: От мен да мине, но само един!

Иван Бедров
ivanbedrov.com
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 7487 |13.12.2009 Станишев избра прекия началник Доган пред другарския съд на "Позитано" . 17| 5608 |11.12.2009 Не гледай партиите, виж им симпатизантите . 14| 5829 |10.12.2009 Станишев: ГЕРБ източва държавни дружества . 24| 6093 |10.12.2009 РЗС произнесе ултиматум към ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads