Реклама / Ads
8| 10168 |22.12.2017 ПОЛИТИКА

В. Енчев: Доган знае кога и на кого ръка да подаде и кинжал да забоде!

.
Велизар Енчев
Рамото, което Доган даде на кабинета „Борисов 3“, е най-големият фал на Сокола в цялата му политическа кариера. Сравним само с удара в гърба на правителството на Орешарски, когато с византийски замах ДПС предаде коалиционния си партньор и докара на власт кабинета „Борисов 2“.
 
Това написа Велизар Енчев във фейсбук. Вижте и останалата част от коментара му за речта на Ахмед Доган в Сараите:

"С коледното послание на Доган партията му за втори път предава червените. Защото обявеното внасяне на вота на недоверие на 17 януари 2018-а се изражда в бутафорен спектакъл, унижаващ депесарските депутати и омаловажаващ бесепарския вот.

С какви очи парламентарната група на Мустафа Карадайъ ще внася вот на недоверие, когато лидерът им ги бламира с хвалебствено слово за ГЕРБ? Всъщност, ако има чест, Карадайъ не трябва ли вече да е подал оставка?

С какви очи Доган ще излезе пред нацията и ще говори за политически морал, след като на два пъти бетонира във властта оперативно интересното лице Бойко Методиев Борисов? Същият Борисов, когото Йордан Цонев нарече от парламентарната трибуна мутра.

Стана дума за чест, та се сетих за сменилия шест коалиции Каракачанов. Вместо да се изчерви, че от днес е министър и с гласовете на ДПС, той радостно заяви на новинарите: „Фактът, че и почетният лидер на ДПС декларира, че това правителство няма алтернатива, показва, че все пак и в тази партия, която най-крайно ни критикува, има хора, и то умни хора, които мислят правилно…“

Наистина, умен човек е Доган! Знае кога и на кого ръка да подаде и кинжал да забоде!"
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 6303 |22.12.2017 Каракачанов се възхити на Доган . 13| 9754 |22.12.2017 Таня Симеонова за Фрог: Коледните подаръци на Доган . 6| 5722 |22.12.2017 Цветанов прави метани на Доган

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads