Реклама / Ads
20| 5621 |01.06.2023 ПОЛИТИКА

Христо Петров - Хазарта: Ние сме изправени пред едно огромно зло, пред планина от зло

.
Източник: личен архив
Днес в парламента колегата ми Явор Божанков излезе да прочете една декларация, която вероятно съдържаше около една стотна от езика, който обикновено използват депутатите. В един момент той беше спрян - депутатите от ”Възраждане” го наобиколиха, опитаха се да го нападнат, председателят на Народното събрание обяви почивка и след това заседанието беше прекратено.
 

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ депутатът от "Продължаваме промяната - Демократична България" Христо Петров, известен като Ицо Хазарта, по повод разразилия се днес бурен скандал в парламента.

 

Нещо важно, което стана, а то не е плюнката на Цончо, е, че след това на брифинг в кулоарите на парламента г-н Костадинов обяви, че "Възраждане" повече няма да допуснат Явор и Манол Пейков да говорят от трибуната и всеки път, когато излязат, ще ги свалят от там, заяви Петров.

 

Какво се случва? Едни хора в парламента искат да определят кой може и кой не може да говори. Те искат от тях да зависи. Те казват – ти нямаш право, нищо че си избран. Това, което ни очаква, е ужасяващо. Защото това е само началото. Ако някой очаква, че това са само филми, сериали, ще научи истината по много болезнен начин.

 

Една от заблудите на голяма част от интелигентните хора е да се страхуват от управление на "Възраждане", защото "Възраждане" не са създадени да управляват, а да разрушават всичко постигнато през последните 25 г. в България, посочи депутатът от ПП-ДБ.

 

Зад тези хора стоят българските служби, а техният лидер се казва Румен Радев, и никак не е лесно да бъдат спрени, добави той.

 

По повод думите на президента Румен Радев "Не очаквам целувката между Борисов и Петков да роди нещо друго, освен отвращение", Христо Петров каза: "Целувката между г-н Радев и Гешев мен лично повече би ме отвратила".

 

Попитан дали правителство на ПП-ДБ, подкрепено от ГЕРБ-СДС няма да "изпере" Бойко Борисов, Петров коментира: "Никой политик не може да бъде изпран от друг политик. Това може да направи само българският съд".

 

Искам да помоля хората да не хвърлят камъни по нас на всяка крачка. Ние сме изправени пред едно огромно зло, пред планина от зло. Въоръжени сме с тояги срещу хора с калашници. Трябва да изберем – Европейския съюз или Съветския съюз, заяви още депутатът от ПП-ДБ.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 13260 |31.05.2023 Адв. Иван Петров: Гешев е дал някаква информация на евреите в САЩ, затова последва искането на Габриел . 11| 7690 |19.05.2023 Христо Иванов: Гешев каза: Имах едни приятели, с които не се занимавах, но сега вече не са ми приятели и ще се занимавам . 17| 6171 |11.05.2023 Христо Иванов за Гешев: Стана нетърпим и за онези сили, които го крепяха на поста . 8| 6804 |09.05.2023 Христо Панчугов пред Фрог: Предложението на Борисов е опит за уйдурма

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads