Реклама / Ads
9| 13665 |05.11.2018 ПОЛИТИКА

Илиан Василев: Представяте ли си Манолова срещу Горанов на следващи избори

.
Илиан Василев
Мая Манолова тощу що започна кампанията си за следващите президентски или парламентарни избори. В закон за бюджета - през преходни и заключителни разпоредби да променяш друг закон само за един автомобил на един човек си е постижение, дори и за такива олимпийци като ГЕРБ. Така коментира Илиан Василев отнетия от омбудсмана автомобил на НСО и инициативата на Манолова да пътува с автобус и влак, където на прави приемни за граждани.
 

Ето какво каза още Илиан Василев:

 

Мая Манолова тощу що започна кампанията си за следващите президентски или парламентарни избори. Заслужават си - подадоха и топка от глупост и тя разбира се ще я отиграе подходящо.


Защото всеки път когато тя пътува с влак или автобус или обществен транспорт ще среща хора, ще гради репутация, докато я сравнявате с хранениците на властта, които се возят с охрана и НСО автомобили. Включително Доган и Пеевски. Не се заблуждавайте - НСО представя коли и без охрана. А тогава когато министри се отказват от охрана, те винаги получават допълнителни бюджети за покупка, поддържка, шофьор и т.н.


Може би е логично - дългото пребиваване на власт, особено на хора, без особен интелектуален и морален багаж, води до атрофия на базисни човешки и политически реакции. Надебеляват във всяко отношение.


Момчето от Свищов, който вече се позиционира като заместник за периода след Борисов, няма откъде да се научи на нормалност. От доста години живее в небесата на властта и си помисли, че всичко което изрече е бисер.
Изрече. Арогантност.


Нали си представяте Манолова срещу Горанов на следващи избори. Без Борисов тези хора са пътници, без него щяха да си останат в миманса на обществото.
Но това в закон за бюджета - през преходни и заключителни разпоредби да променящ друг закон само за един автомобил на един човек си е постижение, дори и за такива олимпийци като ГЕРБ.


Да повторя НСО трябва да се закрие. Много по евтино е ако се даде допълнително целево възнаграждение за покупка на лични автомобили, които ползват за лични цели, плюс шофьори от гараж, при нужда, не само за един човек.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 14751 |01.06.2018 Илиян Василев: Договорките от Москва започват да излизат наяве . 12| 14095 |02.05.2018 Илиян Василев: Русия няма да допусне вариант в Армения, да не се отчитат нейните интереси . 41| 23690 |09.03.2018 Илиян Василев: Сидеров ще свали правителството - Москва даде заповед . 8| 8739 |07.02.2018 Илиян Василев: А защо не манифестации с ликовете на Пеевски и Цацаров?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads