Реклама / Ads
19| 14663 |29.07.2021 ПОЛИТИКА

Илиян Василев: Слаби играчи са тези от ИТН. Ще танцуват само едно лято

.
Илиян Василев Източник: БГНЕС
Само ползи виждам в изясняването на позициите на ИТН чрез форсирани ходове. Изявата на Тошко Йорданов, в комбинация с изказването на финансиста на ДПС Йордан Цонев е железен знак, че има координация в отхвърлянето на Асен Василев за министър на финансите. Едновременно признават че са го канили, дори за вицепремиер, но сега изведнъж бил откраднал интелектуална собственост, демек неморален е. За вицепремиер е ОК, но за министър на финансите не.
 

Сега били проучили. Асен Василев няма ход да ги съди за клевета, защото това отнема време.


Слаби играчи се тези от ИТН и като нищо ще си съсипят партията, само защото са обещали да дадат на ДПС каквото им се полага. За това и никой от тях не се изказва от трибуната, не участват в дебати, не отстояват позиции, тънат в самоналожена мъгла.

 

За това им трябва и те да посочат министър на финансите одобрен от ДПС, защото там е НАП, там са Митници, там са бюджетни средства. Баницата и порциите, чрез които се възпроизвеждат статуквото.


Мисля, че водят ИТН към ритуално самоубийство, и то не защото някой им пречи да си направят правителсто и нито ДБ нито ИБГНИ се натискат за министерски места.

 


Има огромна разлика между това да не искаш места /проактивно търсене на участие във властта/ и червени линии /това да не позволиш на ИТН да подмени за пореден път протестите и да обслужи с "коректни" министри ДПС.

 

Добре е, че и БСП не хвана на играта.


Аз лично нямам нищо против да си продължаваме с този служебен кабинет. Ама нищо.
Със слаби карти Слави играе. Разликата между предишните избори и сегашните е че хората видяха зависимостта от ДПС. Избирателите ще ги накажат.

 

И така ИТН ще танцуват само едно лято.


"Демократична България" на следващите избори ще качи и то сериозно.
И като гледам самоубиха и следващия си премиер и кабинет.


Както казах много добра вест. Нови избори? Заради ДПС? Няма проблем.

 

Илиян Василев, Facebook




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 65| 22461 |29.07.2021 Тошко Йорданов с остри думи към Христо Иванов. Нападна и Асен Василев: Откраднал е код, няма да е наш министър . 6| 40402 |26.07.2021 Илиян Василев: Финансовият министър елегантно напомни на ИТН, че нямат тотален карт бланш . 10| 63887 |13.07.2021 Асен Василев: ”Има такъв народ” имат по-агресивна програма за намаляване на разходите . 7| 5606 |10.05.2021 Слави Василев: Разликата между парламент с и без патриоти е дали Борисов ще намери коалиционни партньори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads