Реклама / Ads
4| 4460 |05.12.2022 ПОЛИТИКА

Кандидатурата на проф. Николай Габровски е смокинов лист, зад който Борисов крие корупционния си модел

.
проф. Николай Габровски
Според експерта Емил Соколов в ГЕРБ решенията се взимат еднолично. В този смисъл няма значение кой взима мандата, а кой консумира властта. Соколов изтъква, че Борисов търси ”поредния аватар, зад когото да скрие истината за управлението си през последните 12 години.”
 

В своя профил в социалната мрежа политическият анализатор Емил Соколов сподели, че кандидатурата на проф. Николай Габровски е лишена от всякакъв политически смисъл.

 

Соколов прави аналогия с лидера на партия Има такъв народ Слави Трифонов, който също обича да нагала едностранчиво и тоталитарно своите решения. Преди време Слави предложи за премиер шахматистка Антоанета Стефанова.

 

Експертът посочва, че с това решение от страна на ГЕРБ-СДС най-вероятно страната ни отива към избори.

 

Ето пълния текст на публикацията на Емил Соколов:

 

Слави беше предложил за премиер шахматистка.


Сега ГЕРБ предлагат за премиер неврохирург.


Шахматистката и неврохирургът са безспорно доказали се личности. В същото време кандидатурите им са лишени от всякакъв политически смисъл.


ГЕРБ е авторитарна партия с феодален владетел българския Меси. Един неврохирург може да бъде само смокинов лист, зад който Борисов да скрие корупционния си модел.


ГЕРБ с човешко лице е стар трик. След премиер от Харвард ГЕРБ се опитват да изравнят резултата с премиер неврохирург. Разбира се, в ГЕРБ решенията се взимат еднолично и няма значение кой взима мандата, а кой консумира властта.


Това е поредната ПР маневра на ГЕРБ. А изпирането на ГЕРБ с поредния професор само показва, че Борисов търси поредния аватар, зад когото да скрие истината за управлението си през последните 12 години.


Толкова много популизъм е на избори.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 10078 |06.10.2022 Проф. Емилия Занкина: ГЕРБ няма да направи кабинет, всички партии се надяват на повече гласове при нови избори . 0| 6802 |02.09.2022 Проф. Ивайло Дичев: ГЕРБ и да е първа, това не значи, че може да управлява . 0| 5592 |29.08.2022 Николай Хаджигенов за изборите: Няма да настъпим четвърти път една и съща мотика . 0| 5628 |22.07.2022 Проф. Даниел Вълчев: Не съм оптимист за кабинет. Защо не успяха с мандата на ”Продължаваме промяната”?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads