Реклама / Ads
8| 7692 |07.08.2018 ПОЛИТИКА

Кирил Добрев: Гущерът на ГЕРБ си е варан

.
Кирил Добрев
Гущерът на ГЕРБ си е варан. Така Кирил Добрев коментира изказването на председателя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, че се надява със случая Бенчо Бенчев гущерът най-накрая да откъсне опашката си.
 

Добрев припомни, че това е изказване на покойния Илия Павлов от началото на прехода. Той цитира данни за редица общинари от ГЕРБ, които по думите му са функционери на ГЕРБ и в същото време се занимават с разпространение на наркотици и трафик на хора.

 

Той посочи, че се прави опит да бъдат платени народни представители от БСП да напуснат коалиция за България. "Всички тези елементарни опити да бъде разбита БСП няма да стане. Ние искаме промяна на този модел", каза Добрев. Обещанията за депутатите са петцифрени заплати.


Втори ден се обясняваме за това имаме ли сестра или нямаме. Бенчо Бенчев е общински съветник от групата на БСП и коалиция Бургас. Той е представител на нашият коалиционен партньор сдружението на пенсионерите. Единствените средства, които Бенчо Бенчев е давал на БСП са 70-те лева, които групата общински съветници събира за своята дейност.


Добрев обърна внимание, че Митьо Очите не е водеща фигура, от няколко дена той е функция на Бенчо.

 

"Тази фирма, в която Митьо е помагал за обекти, охранява НОИ Бургас - с обществена поръчка, охранява "Митниците" и то прави денонощна охрана в Бургас на пристанището и в Ямбол. През цялото време продължава да охранява социални обекти - училища, старчески домове, даже дом за младежи. Ако вземем, че се занимава с нерегламентиран бизнес, когато охраняваш пристанището, когато охраняваш и училища - ти направо си затваряш целия бизннес, от входа до консумацията", посочи Добрев.

 

"Няма никаква промяна в усещането на хората за някаква нова, различна, цивилизована държава. Ако говорим за гущера в прав текст, ами че то гущерът на ГЕРБ си е варан, бе.", обясни той.

 

"Започвам - селски кмет, член на ГЕРБ и гербаджия задържан с 24 килограма амфетамини. Съпруга на друг селски кмет, задържана за търговия на наркотици, общински съветник с 300 грама кокаин, общински съветник и друг селски кмет участват в трафик на хора. Нали сме наясно, че след наркотиците другият доходоносен бизнес в момента е трафикът на хора", допълни Добрев.

 

Той бе категоричен, че това са видни функционери на ГЕРБ. Той не пропусна и обвиненията срещу кметовете на ГЕРБ за злоупотреби с обществени поръчки. Добрев визира кметът на Пловдив и Септември.

 

Той попита ръководството на парламентарната група на ГЕРБ правени ли са опити да се плати на народни представители на БСП да напуснат "Коалиция за България".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 6073 |05.08.2018 Цветанов язвително към Нинова: Дано гущерът наистина откъсне опашката си . 16| 9826 |12.03.2018 Ген. Атанасов: Радев и Борисов се свиха като мишки заради патриарх Кирил . 7| 6196 |30.10.2017 Кирил Добрев: В ГЕРБ са възприели тона на говорене и мисленето на Антон Тодоров . 4| 7050 |09.10.2017 Задава ли се нова оставка: Кирил Домусчиев дава под съд за клевета Валери Симеонов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads