Реклама / Ads
68| 6137 |19.03.2011 ПОЛИТИКА

Ив. Костов: Ще подкрепим вот на недоверие към Цветанов

.
Иван Костов
Трябва да бъдат отстранени рисковите фактори в атомните централи. За определени политики продължаваме да подкрепяме ГЕРБ.Демокрация на всяка цена, а не посягане на правата на хората.
 

Изходна база за разсъжденията за АЕЦ Белене е новата ситуация. За последните 50 години три големи централи претърпяха аварии и застрашиха човечеството, каза лидерът на ДСБ в предаването Директно Карбовски по Нова тв.

Трябва да бъдат отстранени рисковите фактори. Докато това не се направи всички проекти трябва да бъдат спрени. Белене също трябва да спре, докато не се отговори на тези въпроси. Всичко трябва да се направи незабавно. За нас българите мислят европейците, това не е нормално, обяви Иван Костов.

Близо до нас има също ядрени централи, които са в експлоатация или се строят, трябва да се поиска преработване на проектите на централите заради безопасността им. Ядрената енергетика все още е много рискова, обобщи Костов. Според него Белене се строи за износ, това е руски бизнес проект, категоричен беше той.

Енергийната мафия, имената им, са работа на г-н Цветанов, каза лидерът на ДСБ и отказа да назове когото и да е. Цветанов не си свърши и не върши работата си, не овладя организираната престъпност. Оформи се едно огромно разочарование от него, допълни той.

Демокрация на всяка цена, а не посягане на правата на хората поиска гостът. За определени политики продължаваме да подкрепяме ГЕРБ. България няма военен потенциален за участие във военна операция в Либия, каза още той.

Б. Борисов и ГЕРБ поеха по пътя на загубване на изборите, повтори още веднъж лидерът на ДСБ. Борисов трябва да реши задачата си, като поиска антикризисни мерки от всички свои министри, а който не се справи да бъде освободен. Снехме доверието си от министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов. При нов вот на недоверие за Цветанов ние ще застанем срещу него, обяви Костов.

Подозирам, че има сделка между Б. Борисов и Ал. Петров, вижте как говори Борисов за Петров, отговори на въпрос гостът. Имаше подозрение за черни партийни каси, получих мейл, който ми съобщи, че г-жа Фидосова е взела тези 150 хиляди лева. Но трябва да попитате НАП дали е приключила проверката по този казус, препоръча Костов.
Сините няма да изпаднат от клатещата се лодка, прогнозира лидерът на ДСБ.


Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 150| 9303 |15.03.2011 Иван Костов: ГЕРБ пое по пътя на изборната загуба . 127| 6772 |14.03.2011 Костов: ГЕРБ обслужва монополите . 142| 8758 |06.03.2011 Ив. Костов: Непрекъсната омраза блика отвсякъде . 210| 11373 |23.02.2011 Ив. Костов: Има срамен мир между ГЕРБ и престъпните групировки

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads