Реклама / Ads
74| 8941 |06.04.2011 ПОЛИТИКА

Н. Младенов, много бесен: Водевил и боклуци ни заливат!

.
Николай Младенов
Възмущението ми минава всякакви граници. Не може човек, написал писмо до Милошевич, с обръщението "Уважаеми другарю, ние ви подкрепяме!" да говори, че ни е вкарал в НАТО и ЕС, отсече гневен Младенов.
 

Боклук е цялото състояние, при което има хора в държавата, които си позволяват да заемат различни позиции от тези на правителството, коментира по БТВ министърът на външните работи Николай Младенов по повод скандала в енергетиката. Не мога да приема, че ще остане ненаказан факта, че се подписва нещо, което министърът ти е наредил да не правиш, Повече от пробив в националната сигурност е подписването на споразумението за АЕЦ „Белене" от страната на уволнения вчера шеф на НЕК Красимир Първанов, поясни той. Носи отговорността този, който задава политиката, категоричен беше Младенов, който добави, че сега имало високо ниво на прозрачност.

Защо свързвате обръщението ми в интернет с президента Първанов?, попита той, но после каза, че е имал предвид точно интервюто на президента, което било изключително обидно към интелигентността на народа. Пример за това била констатацията, че армията ни се подменяла. Младенов сам казал на Първанов, че бюджетът на отбраната и на армията са били изнасилени и източени. Тогава  къде беше възмущението на президента, попита той. Омръзна ми да гледам един постоянен водевил от говорене и замъгляване на фактите, само за да изглежда някой политически популярен. Аз такова нещо не мога да приема, отсече Младенов.

Когато си държавен глава и политик, не можеш да излезеш пред гражданите и цинично да кажеш, че местните избори щели да са референдум за политиката на ГЕРБ, възмути се Младенов.

До края на годината посланиците, сътрудничил на ДС, ще бъдат прибрани в България, зарече се той.

Не може човек, написал писмо до Милошевич, с обръщението "Уважаеми другарю, ние ви подкрепяме!" да говори, че ни е вкарал за НАТО и ЕС, емоционално каза Младенов. Така никога няма да решим въпроса с боклука и сметищата, метафорично навърза събитията Младенов. От година и половина се опитваме да премахнем покровителството. Възмущението ми минава всякакви граници, недопустимо е историята ни от последните 20 години да се подменя, за да калкулира краткосрочни позитиви, завърши Младенов.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 33| 8580 |18.02.2011 Много селкор... . 142| 11815 |11.12.2010 Ив. Костов: Младенов, кога ви избрахме за Дядо Коледа? . 13| 9858 |17.09.2008 Змията, когато умира, най-много хапе! . 9| 5788 |27.09.2007 Учителите са прави да искат много, държавата е права да не им дава всичко

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads