Реклама / Ads
66| 5646 |10.06.2011 ПОЛИТИКА

Ив. Костов: Цветанов повтаря лъжите на ДС

.
Иван Костов
Вътрешният министър няма основание да очаква, че сините ще възстановят доверието си към него. Не си спомням разговор, за който говори Цветанов
 

Разбирам желанието на противниците на нашите кандидатури да фокусират вниманието върху моята персона
, но аз не се състезавам, обяви по БНТ лидерът на ДСБ Иван Костов. Фокусът трябва да бъде насочен към Прошков и Малинов, ако може поне до неделя прожекторите да са към нашите кандидати и техните качества, които те безспорно имат. ДСБ ги излъчи по своя демократичен начин. Прошков изнесе тежка битка вътре в самото ДСБ; Св. Малинов също беше гласуван от всички, т.е. те не са политици, насадени от мен, а са израсли в политическа среда и са показали, че имат качества, отбеляза Костов.

По повод интервюто на вътрешния министър на Цв. Цветанов за Косьо Самоковеца, Ив. Тодоров-Доктора, И. Павлов и други персонажи от прехода и избелването на бизнеса им под крилото на Костов, той каза, че не иска да гледа в огледалото за обратно виждане. Всички знаем кой доведе и плати кампанията на С. Сакскобургготски. Думите на вътрешния министър били повтаряне на лъжите на ДС, затова той няма основание да очаква, че сините ще възстановят доверието си към него. Не си спомням разговор, за който говори Цветанов, каза Костов.

Вече две години Синята коалиция има основни критики към правителството. В началото го подкрепихме, защото представи програма за борба с кризата, но после я изостави. Успоредно винаги сме давали своите идеи за това какво трябва да се направи по отношение на реформите - в здравеопазването, в министерство на вътрешните работи и пр. винаги сме казвали какво да се направи за разлика от авторите на вота. Правителството не може да очаква от нас подкрепа по тази тема, защото това би означавало да се отметнем от позицията си вече 2 години. Има 4 варианта за гласуване, ще ги обсъдим. По тази тема ще покажем, че правителството няма нашата подкрепа.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 97| 7775 |07.06.2011 Ив. Костов: Някои министри подкрепяме, има слаб вицепремиер . 20| 5435 |04.06.2011 Цветанов - скритият коз на ГЕРБ за кмет . 123| 7824 |27.05.2011 Костов: Русия притиска ГЕРБ чрез действията на “Атака” . 174| 13193 |20.05.2011 След бой между "Атака" и мюсюлмани, Сидеров иска оставка на Цветанов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads