Реклама / Ads
3| 4541 |04.02.2021 ПОЛИТИКА

Крум Дончев: Водачите на листите на БСП са изключително професионалисти

.
Крум Дончев
В момента БСП се намира в ситуация на изключително обединение - всички са концентрирани в посока спечелване на изборите
 

"Моето име е познато в обществото от спорта, но моят професионален и житейски опит е по-скоро свързан с икономиката, транспорта и логистиката. В парламента смятам да бъда проводник на идеите, свързани с платформата на БСП, в разработването на която съм участвал активно като част от експертните съвети към Националния съвет на партията. Като народен представител приоритетно ще работя в сферата на пътната безопасност и всички елементи, свързани с нея." Това заяви избраният от Изпълнителното бюро на БСП за водач на листата в Габрово Крум Дончев пред БНР.


По неговите думи, въпреки че не е роден в града, в Габраво винаги е бил посрещан изключително топло и свързва града с много приятелства и близки контакти.
"С местната организация в Габрово ще положим максимални общи усилия, за да вървим към победа", потвърди Дончев.


"В момента в България има три основни проблема - говорим за икономическа и социална криза, за здравна криза и за много високо ниво на корупция. В тази насока БСП е изключително последователна и издига за водачи на листите си юристи, икономисти и лекари - всеки един от тях с много силно присъствие и много богат опит в сферата си", каза по отношение на листите на БСП за парламентарните избори Крум Дончев.


"През последната година БСП показа, че е най-демократичната партия в България. Решението за издигането на кандидатура на президент не е в правомощията на един човек, било то и председателят на партията. В момента партията е ангажирана и фокусирана в подготовката за изборите. С президента Радев сме на едно мнение, че въпросът за издигане на кандидатура за президент на БСП трябва да се разглежда след тяхното приключване", категоричен е социалистът.


"В момента БСП се намира в ситуация на едно изключително обединение - всички са концентрирани в посока спечелване на изборите. От доста време насам партията се движи в една линия на конструктивност и последователност и това го показваме с нашата платформа, с нашите идеи, както и с подреждането на водачите на листите. Категорични сме в своята готовност да изпълним тази програма ако хората ни гласуват доверие да управляваме", каза в заключение Крум Дончев.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 4120 |03.02.2021 Икономисти, финансисти, юристи и лекари са водачи на листите на БСП . 0| 4283 |18.12.2020 Крум Дончев: Когато и да са изборите БСП ще бъде готова . 8| 6066 |02.04.2020 Вицето Томислав Дончев: Мораториум върху кредитите не се предвижда . 6| 6064 |05.07.2019 Социалистите направиха промени в ръководството на парламентарната си група

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads