Реклама / Ads
34| 5880 |01.05.2011 ПОЛИТИКА

А. Кутев: Борисов е по-близо до комунизма, отколкото аз

.
Антон Кутев
БСП си е признала грешките, които е правила преди. Добрата цивилизована държава върви напред, като взима най-доброто. Борисов винаги се е самоопределял като десен политик. Резултатът от управлението му е трагичен.
 

Много ме тревожи носталгията по миналото. Преди години имаше безплатно образование, здравеопазване – те са постижения на цивилизацията, а ние успяхме да ги разрушим. Преди имаше други недостатъци – по отношение на демокрацията, но трябва да различим доброто от лошото. Добрата цивилизована държава върви напред, като взима най-доброто, каза Антон Кутев, член на Изпълнителното бюро на БСП, в предаването Насреща Люба Кулезич по ТВ7.

БСП си е признала грешките, които е правила преди. Борисов е по-близо до комунизма, отколкото аз. Средните нива на полицейския ешалон започват да налагат полицейски контрол. Никой не иска да сложи ред в МВР, каза Кутев.

Според него Ем. Масларова била добър министър, тя направила много за пенсионерите, пенсиите се вдигали редовно и реално с около 95 процента. С 20 лева на година вдигахме пенсиите, а това не продължи. Две години няма повишение. Ние сме най-бедната държава в Европа, обобщи той.

1 май беше идеологизиран преди. Днес протестът е под наслов Ден на труда, ден на гнева. В нашата партия винаги е вървял спора за истинското лице на БСП. Променя се социалдемокрацията по света. Не твърдя, че сме намерили крайния резултат, поясни Кутев и добави, че са променени както левите, така и десните възгледи.

Борисов винаги се е самоопределял като десен политик. Резултатът от управлението му е трагичен, заключи гостът.

В нашата програма ние ясно сме посочили какво искаме да постигнем, ако успеем да спечелим изборите. Нито една наша програма не е финансово необезпечена, посочи Кутев.

Има съд, който трябва да каже какво е направила Ем. Масларова и даде присъда. Тя е поредният пример за използването й в политически игри, отговори на въпрос Кутев.


Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 156| 9255 |29.04.2011 Ив. Костов: Аз съм боен кон, но Малинов може да размаже Борисов на тенис . 94| 9149 |15.04.2011 Борисов и Нинова се разбират като мъже . 49| 7932 |14.04.2011 Кой ми писа 5? - попитал Борисов . 30| 6541 |10.04.2011 М. Димитров: Борисов използва Трайков за Белене, за да не носи отговорност

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads