Реклама / Ads
96| 10300 |13.04.2014 ПОЛИТИКА

Борисов: ГЕРБ кове кадри; всички се радват като ни ги взимат

.
Бойко Борисов
Нашата партия трудно се навежда, не ги обичаме тия работи, заяви по БТВ лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. В Брюксел има друга култура - да защитиш страната си, но и да се съобразиш с интересите на останалите 26. Това е като в семейство - съобразяваш се с тъщата, със жената - образно сравни той.
 

В живота има често черни и чисто бели неща, редом с другите, каза той и даде пример с Тройната коалиция, ГЕРБ и сегашните управляващи и спирането на еврофондовете.

Да, разбира се, приятно ми е да ми пеят на ушенце, коментира той по повод срещи с хора на ГЕРБ. Не спя по-спокойно, защото виждам как сриват държавата, взимат заеми с огромни лихви, как взимат дори налудничави решения, изреди Борисов.

Всеки ден ходя на работа в НС, не ходят другите, поясни Борисов. не сме длъжни да правим кворума на едно пагубно правителство. Няма нито една политика на кабинета Орешарски, която да подкрепяме, за какво да им правим кворума, който е дело на управляващата партия, разясни той. Атака им натри носа и им показа, че без тях няма тройна коалиция.

Да работим, за да стои това правителство, е груба  грешка, отсече Борисов. Много трудно е да гледаш тези хора в НС, голяма част от тях са неприятни, има и свестни, но голяма част са много неприятни, каза той.

Няма анкетни комисии за Лясковец, за Хохегер, за Бисер Миланов, за оградата на границата, изреди Борисов. Не ме притесняват думите на главния прокурор за отряд 28, уточни още той.

Не ме интересуват лица като Бисер Миланов. Попитайте Орешарски, Йовчев, Корнелия Нинова какво е правил той при тях, каза Борисов. Те бяха гражданската организация в подкрепа на правителството. няма нито една дума истина у тези кошаревски свидетели, че съм давал пари за протестите. Ако бях давал, протестите нямаше да стихнат, уточни Борисов. Аз направих митинг в Пловдив и целият площад беше пълен.

Чакам за Мишо Бирата да се произнесат прокурорите, каза Борисов и отхвърли думите за вмешателство.

Не ми харесва дейността на главния секретар, дейността им е нула, отсече той. И попита - колко пъти дойде Бисеров? Св. Лазаров трябваше веднага да е подал оставка, смята той.

ГЕРБ е ковачница на кадри, обясни Борисов присъствието на Йовчев в кабинета. Затова и ББЦ се радвала като вземе кадри на ГЕРБ.

Каквото си е надробил Орешарски в енергетиката, трябва да си го сърба, каза още Борисов. Така ще се сринат, че пак ще ни трябва много време да възстановим държавата, смята той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 10073 |07.04.2014 Highland Park за "Лясковец" . 156| 8041 |04.04.2014 Борисов: Всички ще ядем супа от тефтерчета след това управление . 82| 8263 |02.04.2014 Борисов: Всеки говори каквото си иска за позицията ни с Русия . 55| 8221 |28.03.2014 "Алфа Рисърч": ГЕРБ - 17,5%, БСП с 15,2%, ДПС-6,5 % на евровота

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads