Реклама / Ads
18| 10040 |17.02.2013 ПОЛИТИКА

А. Кутев отчаяно драпа за депутатско място от София

.
Антон Кутев
Медийният секретар на БСП не се отдели от екслидера на левицата в София Румен Овчаров по време на конгреса и престорено се смееше на шегите му.
 

Медийният секретар на БСП Антон Кутев е в политическа паника. Това видяха всички делегати и журналисти на заседанието на 48-ия конгрес на БСП в събота. Кутев, заради когото всички столични райони обявиха, че са в бойна готовност, ако им бъде спуснат като парашутист в листите, отчаяно се опитва да се подмаже на ръководните соцфактори в София, за да получи отново заветното депутатско място.
 

На представителите на медиите по време на конгреса веднага им направи впечатление, че през целия ден Кутев не се отлепи и на 20 сантиметра от бившия лидер на БСП - София Румен Овчаров. Медийният секретар дори прогони млад социалист от мястото му, за да може да седне до Овчаров и да се преструва на заинтересуван от шегите и коментарите му.
 

Подмазването е още по-очебийно, защото само допреди няколко години "Позитано" 20 беше пуснало Кутев да се прави на опозиционер в София, а Станишев се опитваше чрез настоящия си медиен секретар да избута Овчаров от мястото. Паметливи репортерки припомнят, че тогава Антон Кутев по ъглите на червената централа обясняваше как има сили да оглави столичната организация и какъв екип е подбрал, но после на самата конференция страхливо се отказа от участие.
 

Подмазването на Кутев стана очевидно и от негов статус във Фейсбук в деня на конгреса. По време на изказването на Овчаров Кутев написа в профила си следното: "БСП никога няма да направи коалиция с ГЕРБ, каза току що Румен Овчаров на Конгреса на БСП и залата прие това с бурни овации".

Статусът направи впечатление, защото медийният секретар рязко е разредил фейсбук-проявите си, след като с няколко свои мнения в социалната мрежа успя да настрои целия народ срещу себе си. Според социалисти, на форума, понеже е сериозно притеснен, че мястото в следващия парламент му се изплъзва, Кутев се е решил на отчаяната офанзива с подмазването, за да получи поне някаква гаранция, че ще бъде спуснат на избираемо място.
 

Поглед.инфо научи още, че лидерът на БСП Сергей Станишев почти е вдигнал ръце от опитите да осигури място на своя храненик, което допълнително засилвало напрежението в медийния секретар. Вероятно заради това, пред репортерки в събота, Кутев се опитваше да подобри своя имидж, като обясняваше, че мотото "Мисли първо за малкия" е негов творчески опит да създава социален имидж на БСП. Смехът на медиите обаче, след като чуха това послание и вълната от ирония във форумите, подсказват, че очевидно и този опит на медийния секретар да блесне с ориганалност е претърпял пълен крах.

https://bulgarski.pogled.info 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 77| 11399 |03.09.2012 Т. Дончева: Кутев е ибрикчия . 27| 9771 |28.08.2012 Пращат Кутев на съд при Мая Манолова . 63| 8975 |07.03.2012 Кутев: БСП е следващата партия, която Борисов ще разбие . 24| 6090 |12.11.2011 Кутев иска Георги Първанов в БСП

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads