Реклама / Ads
25| 9905 |13.09.2015 ПОЛИТИКА

Миков: Проектът на Кадиев е замислен по-рано

.
Михаил Миков
Няма враг, Кадиев приключи, това е всичко по въпроса, коментарите ще заглъхнат постепенно с напредъка на изборната кампания, заяви по НТВ лидерът на БСП Михаил Миков. Да е жив и здрав, каза още той.
 
Огорчението у редовия социалист е много силно от такъв тип поведение; хората смятат, че такъв тип играчи, които обикалят, е измама към тези, които са дали гласа си. Във всички партии се случва това, каза Миков и посочи пример с БАСТА. Хиляди нови лица влизат в БСП, сред тях ще има нови знакови лица.

Смятам, че този проект е замислен и по-рано, тези неща не се случват за 2-3 дни, за нас този случай е приключил, той не е важен за бъдещето на левицата, смята Миков. Той отчете, че претенциите и амбициите са едно, реалностите - нещо различно. Това не може да е проект, който да представлява левицата, генното инженерство е нещо временно, а БСП е 120-годишна партия, отчете той и каза, че това е автентичното ляво.

За шансовете на М. Мирчев за кмет на София Миков каза, че това е ярка политическа личност, която може да реабилитира политиката в местната власт. В София - най-богатия и най-задлъжнелия град в България - има много проблеми, констатира Миков. Смятам, че Мирчев ще отиде на балотаж, в София е нужна друга политика и друг прочит на проблемите, хората искат друг модел, не този, който презастрои града и го превърна в две части - лъскава и тази на крайните квартали, като Люлин, където няма обществена спортна зала, а културния дом е в блок. Не се намират хора да решат този проблем.

Миков каза, че Герго Гергов няма да е кандидат на БСП за Видин; за Шумен още се търсело решение; в Пазарджик ще има организационен съвет, защото там се направил опит да се пробута кандидатура на човек на АБВ. Проблеми има, когато има демократичност. В ГЕРБ проблеми няма, там бащицата ги миропомазва един по един, каза още Миков. На изборите тръгваме като партия, коалицонна, заедно с нашите партньори, с ясната представа, че трябва да предложим на хората различен прочитна политиката. Спортната терминология ще я оставим на ГЕРБ, каза още Миков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 6122 |11.09.2015 Кутев: Кадиев трябва да смени "аз" с "ние" . 6| 5032 |05.09.2015 Миков: Налагане на политическото състезание е първата ни цел на изборите . 12| 5274 |04.09.2015 Миков: България няма бъдеще с мнозинството в парламента . 12| 5276 |02.09.2015 Миков: Доматите показаха излъганата надежда на българите за промяна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads